Wat moet je meenemen naar De Baby Spa?

by in Algemeen 17 mei 2021

Een bezoek aan De Baby Spa is voor veel gezinnen natuurlijk een leuk uitje om naar uit te kijken. We begrijpen dat je je goed wilt voorbereiden op je bezoek en daarom wilt weten wat je wel en niet hoeft mee te nemen naar onze baby spa.

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel: helemaal niets!

Wij verzorgen namelijk de volgende items die benodigd zijn tijdens jullie bezoek:

  • Zwemluier

Tijdens het floaten maken we gebruik van een zwemluiertje. Deze doen wij samen met jullie om bij de baby voordat de baby het badje in gaat. Hiervoor hoef jij zelf dus niet te zorgen. Maar als je dit wilt mag dit natuurlijk wel. Sommige ouders vinden het leuk om zelf een zwembroekje of badpakje mee te nemen en deze aan te doen. Dus voel je vooral vrij mocht je dit willen.

  • Floatband

Om te kunnen floaten maken wij gebruik van speciaal op maat gemaakte banden. Voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud gebruiken wij nekbanden en voor baby’s van 8-12 maanden oud gebruiken wij zitbanden.

  • Badcape en hydrofielen doeken

Na het floaten tillen wij de baby het badje uit en wordt de baby in een heerlijke baby badcape gewikkeld. Daarna wordt hij/zij lekker droog geveegd met een hydrofielen doek. Deze badcape en doeken hebben wij voor je klaarliggen zodat de baby lekker snel afgedroogd kan worden en het niet koud zal krijgen na het badje.  

De items worden na elke sessie gewassen, zodat er voor elke baby heerlijk schone en droge items  klaar liggen. Wij wassen alle spullen met parfumvrije wasmiddel. Deze zijn ook geschikt voor baby’s met een gevoelige huid.

  • Massage olie

Tijdens de massage maken wij gebruik van plantaardige oliën. Deze zijn parfumvrij en gemaakt van 100% natuurlijke producten. Hierdoor ook geschikt voor de gevoelige huid. Mocht je na afloop van de sessie enthousiast zijn over de oliën dan kun je zelf ook een flesje afnemen, zodat je thuis lekker kan blijven oefenen met masseren.  

Het enige wat je dus eigenlijk nog moet meenemen zijn je eigen spullen. Denk aan een schone gewone luier, (schone) kleertjes voor na de sessie en eventueel een speentje. En veel ouders vinden het natuurlijk geweldig om foto’s en video’s te maken van het bezoek, dus zorg voor een opgeladen telefoon of camera.

Mocht je nog vragen hebben, kun je ons natuurlijk altijd benaderen!

Kun je niet wachten om (weer) langs te komen? Plan dan direct jouw afspraak in.

Tot snel!