Fun Float arrangement voor baby’s van 8-12 maanden

by in Algemeen 15 maart 2021

Wellicht dat je het al voorbij hebt zien komen. Sinds we weer open zijn na een sluiting van 11 weken, is het nu ook mogelijk om bij ons te komen met je baby van 8 tot 12 maanden oud.

Onze reguliere arrangementen zijn geschikt voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud. Want baby’s van ouder dan 8 maanden werden vaak te groot voor de badjes. Ook de nekband zat vaak niet meer fijn om de nekjes.

Daarom zijn wij onze eigen band gaan ontwikkelen waarvan oudere baby’s ook gebruik van kunnen maken.

Andere baby’s spa die ook een arrangement aanbieden voor oudere baby’s gebruiken vaak een ‘standaard’ band. Bij dergelijke standaard banden ligt de baby op zijn/haar buik of rug in het water met bandjes om de schouders zodat de band niet los kan laten. Maar tijdens een test van deze banden viel ons op dat hierdoor baby’s gemakkelijk naar voor konden duikelen als zij op hun buik lagen. Dit was vooral het geval bij baby’s van 11 of 12 maanden omdat deze wat ouder en zwaarder zijn.

Omdat de veiligheid van de baby’s natuurlijk op nummer 1 staat, hebben wij besloten om zelf een zitband te ontwikkelen waarbij dit absoluut niet kan gebeuren. Daarom zijn wij uitgekomen op een fijne zitband met een rugleuning en een band volledig rondom het lijfje.

Op onderstaande foto zie je hoe onze eigen ontworpen zitband is geworden:

Onze baby spa zitband wordt gebruikt bij het Fun Float arrangement.

Tijdens een Fun Float arrangement zal de baby eerst tot maximaal 20 minuten floaten in de zitband in de baby jacuzzi. Hierbij zijn speeltjes aanwezig, waar de kleine lekker mee kan spelen in het water. Naast ontspanning staat tijdens een Fun Float ook het spelen en plezier maken centraal. De speeltjes worden na elk bezoek natuurlijk grondig gewassen zodat deze weer schoon zijn voor de volgende baby.

De Shantala Babymassage is enkel mogelijk in overleg. Wij hebben gemerkt dat kindjes van 8-12 maanden oud vaak tijdens de massage worden afgeleid door hun omgeving en hierdoor niet meer stil kunnen liggen en te bewegelijk worden. Dit verschilt natuurlijk per baby, want sommige baby’s vinden het nog steeds heerlijk ontspannen. Vandaar dat we samen zullen kijken of de babymassage uitgevoerd kan worden bij jouw kleine.

Let op: Wanneer de floatsessie of babymassage niet (volledig) uitgevoerd kan worden, zullen wij hier geen retour of tegoed voor geven.

Helaas is het niet mogelijk om met de grotere band een Vriendjesdate te boeken samen met een andere baby. Dit zal simpelweg niet passen in de jacuzzi. Wil jij samen met een vriendin, familielid, collega of kennis komen en haar baby voor het Fun Float arrangement? Dan boeken jullie dus gewoon twee losse badjes op dezelfde datum en tijdstip. Je kunt in de notities vermelden dat jullie samen komen, en wij zullen er dan bij het inplannen van de badjes rekening proberen mee te houden om jullie naast elkaar in te plannen. Maar dit is geen garantie dat jullie naast elkaar komen! I.v.m. de maatregelen voor corona laten wij ook 1 of 2 badjes tussen onze bezoekers leeg. Op deze manier kunnen onze gasten en onze collega’s ten alle tijden voldoende afstand naar elkaar blijven houden. Wij vragen op je begrip hiervoor.

Om tijdens de sessie zo veel mogelijk zicht op jouw baby te kunnen houden is de Fun Float enkel beschikbaar in onze reguliere ruimte, en niet in de privéruimte. Want baby’s van 8-12 maanden spartelen er soms lekker op los en hebben soms al echt een eigen willetje. Natuurlijk ben jij er als ouder ook altijd bij.

Heb jij nog een Black Friday tegoed & is jouw kleine inmiddels ouder dan 8 maanden? Dan kun je jouw tegoed ook inleveren voor de Fun Float. Dit kan gewoon via de website. Heb jij nog een volle stempelkaart liggen? Dan kun je deze ook inleveren voor een Fun Float arrangement.