Breng geen andere kinderen mee naar het bezoek aan onze baby spa

by in Algemeen 25 mei 2021

Een bezoek aan De Baby Spa is natuurlijk een leuk moment waar het hele gezin naar kan uitkijken. Wij snappen dat het voor grote broer/zus ook enorm leuk is om mee te gaan naar de afspraak en zijn/haar kleine broertje of zusje heerlijk te zien genieten.

Toch accepteren wij GEEN kinderen (onder de 10 jaar) in onze baby spa. Uit ervaring is gebleken dat zij een afleidende factor voor de baby en/of andere gezinnen kunnen zijn. Terwijl wij in onze spa juist een rustige en relaxte omgeving willen creëren waar baby’s optimaal tot rust kunnen komen. Dit is ten slotte waar het in onze spa om draait.

Daarnaast proberen wij het aantal bezoekers die tegelijk aanwezig zijn in onze spa op dit moment natuurlijk zo veel mogelijk te beperken en kunnen wij per baby echt maar maximaal 2 bezoekers verwelkomen. En ook in de privéruimte is er een maximum van 2 bezoekers per baby.

Helaas zorgt deze regel soms nog wel eens voor vervelende situaties wanneer ouders tóch toch met hun baby en grote broer/zus voor de deur staan. Middels deze blog willen wij nogmaals benadrukken dat wij ook dán geen uitzondering kunnen maken. Want dit zou natuurlijk niet eerlijk zijn tegenover een ander gezin die op dat moment aanwezig is en wel netjes een oppas heeft geregeld voor grote broer/zus.

Daarnaast communiceren wij dit natuurlijk duidelijk naar onze bezoekers. Denk aan in de bevestigingsmail en herinneringsmail die je 2 dagen voor je bezoek ontvangt. En natuurlijk ook op verschillende pagina’s op onze website, zoals bij onze meest gestelde vragen.

Wij hopen op je begrip voor deze keuze. Het liefst verwelkomen wij natuurlijk alle broertjes, zusjes, oma’s, opa’s, tantes en ooms. Maar dit is simpelweg niet bevorderlijk voor de sessie en ontspanning voor de baby’s. En vooral kinderen zijn hierin in het verleden een storende factor geweest. Voor de gezinnen zelf, maar zeker ook voor de andere gezinnen die op dat moment aanwezig waren.

En voor de oma’s, opa’s, tantes of ooms: wellicht kunnen jullie het volgende bezoek gezellig meekomen i.p.v. mama of papa. Op deze manier kunnen we ons toch aan het maximum van 2 bezoekers blijven houden.