De Vriendjesdate Float Only

by in Algemeen, Babyfloat 9 januari 2023

Er is een nieuw arrangement bij De Baby Spa! We snappen dat het misschien een beetje verwarrend kan zijn, al die arrangementen, dus vandaar dat we dit nieuwe arrangement even kort toelichten in deze blog!

De Baby Spa

Laten we bij het begin beginnen; De Baby Spa. Bij De Baby Spa komen ouders met hun kleine om even ultiem te genieten met elkaar en de kleine heerlijk te laten ontspannen. We bieden verschillende arrangementen aan zodat er voor ieder wat wils is. De arrangementen zijn voor baby’s van 2 weken tot 12 maanden oud. Al vanaf €30,- kan je een arrangement bij ons boeken. Heb jij De Sleutel van Rotterdam? Dan kan je zelfs een Float Only boeken voor maar €20,-!

De Vriendjesdate Float Only

Tijdens de Vriendjesdate Float Only is het dubbel genieten met twee baby’s. Heb je een vriendin met een kleine, heeft jouw zus ook een baby of heb je een tweeling? Dan is dit arrangement geschikt voor jou/jullie! ???? Het arrangement vindt altijd plaats in onze mooie, fijne Privéruimte. Zo ben je echt eventjes met elkaar en zitten er geen andere baby’s/gezinnetjes in dezelfde ruimte als jullie. We hebben namelijk ook een reguliere ruimte. Naast de Vriendjesdates en de Privésessies vinden de arrangementen daar plaats. De baby’s Floaten ongeveer 30 minuten lang (als ze het volhouden uiteraard) en op het eind mogen ze zelfs nog eventjes samen in één badje floaten! Té leuk voor de foto’s ????  Het arrangement is te boeken voor baby’s van 2 weken tot 8 maanden oud. Dit omdat vanaf 8 maanden de baby’s in een speciale zitband gaan i.p.v. in de nekband en hierbij past het niet meer met elkaar in één badje.

Wil je liever het Floaten én de Shantala babymassage? Dan kan je kiezen voor de Vriendjesdate.

Voordelen De Vriendjesdate Float Only

Het is natuurlijk super gezellig om samen met een vriendin of je zus te komen genieten bij De Baby Spa, maar naast dat het schattig en gezellig is, heeft het nog meer voordelen!

  • Het Floaten is te vergelijken met een lichte workout voor de kleine. Het helpt de longen, de spieren en het hartje van je kleine te versterken.
  • Het warme water van het babybadje kalmeert je baby. Het laat hem weer terugdenken aan de tijd dat hij nog heerlijk veilig in jouw buik zat.
  • Het helpt bij de ontwikkeling van de hersenen. Het gevoel van het water ondersteund dit.
  • De coördinatie en de balans van jouw baby wordt verbeterd door een Floatsessie. Op langer termijn kan dit zelfs helpen bij het kruipen, lopen en het zwemmen ????
  • Heeft jouw kleine last van buikkrampjes? Ook daarbij kan het Floaten je een handje helpen. De tegendruk van het water helpt hier namelijk tegen en heeft ook een positief effect op de spijsvertering.
  • Ook als jouw kleine wat moeite heeft met slapen kan je baat hebben bij een bezoekje aan De Baby Spa. We horen regelmatig van onze klanten dat de baby heerlijk geslapen heeft nadat ze bij ons geweest waren!

Kom de voordelen zelf ervaren en boek jouw arrangement nu! Tot snel ????