Voordelen van een babymassage

by in Shantala babymassage 1 mei 2023

Het masseren van je baby is een goede manier om hem te kalmeren. Tegelijk versterkt het ook de band tussen ouder en kind. In deze blog gaan we het hebben over de voordelen die het geven van een babymassage heeft op jouw kleine!

Babymassage helpt met ontwikkelen van je baby

Een shantala massage kan helpen met de ontwikkeling van je baby. Het masseren van je baby kan de spieren van de baby stimuleren en helpen bij de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek. Ook kan het helpen bij het verminderen van spanning en stijfheid. Het kan de bewegingsvrijheid en flexibiliteit van de baby verbeteren.

Masseren van je baby met darmkrampjes

Baby’s hebben vaak last van hun darmen en krampjes. Ze hebben vaak last van gas of obstipatie. Een massage kan helpen met het verlichten van deze symptomen. Het masseren van de buik van je baby kan darmbewegingen stimuleren en de spijsvertering verbeteren. Wat kan resulteren in minder ongemakken voor je baby.

Baby massage verbeterd de slaap

Het masseren van je baby kan ook helpen bij het kalmeren van je baby. Ook kan het helpen met het verbeteren van de slaap! Het kan je baby helpen met het veilig en geborgen voelen, wat kan helpen bij het bevorderen van de nachtrust voor zowel je baby als voor jouw ???? Ook versterkt dat momentje tijdens de shantala babymassage de band tussen jou en je baby. Het creëert een speciale tijd waarin de ouders zich volledig kunnen richten op de baby en het geven van liefde en aandacht voor de baby.

Shantala baby massage in Rotterdam

Bij de baby spa in Rotterdam ben je altijd welkom om te komen genieten met jouw baby voor een heerlijke shantala baby massage. Tijdens deze massage word je begeleid door onze professionele medewerkers die gespecialiseerd zijn in het geven van massages aan baby’s. Onze medewerker doet de technieken voor op een pop en jij mag het dan zelf doen bij jouw baby. Je kan je bezoek aan de baby spa natuurlijk ook combineren met een heerlijke float sessie zodat je baby daarna helemaal zen weer mee naar huis gaat!????