Float only nu voor maar €25,-

by in Babyfloat 24 april 2023

Hoe heerlijk is het om lekker met je kleine naar de baby spa de gaan en samen tot rust te komen tijdens een float only sessie. Wat is een floaten en wat voor voordelen heeft het voor je baby? Bij de baby spa in Rotterdam hebben we nu een leuke actie een float only nu voor maar €25,-!

Wat is een baby float?

Een float only is een unieke en leuke manier om de band tussen ouder en baby te versterken. Terwijl het voor je baby ook nog eens ontspanning biedt. Tijdens een float only sessie krijgt de baby de kans om heerlijk te drijven in een warm en ondiepe baby jacuzzi. Je baby krijgt een speciale band rond zijn nek waardoor hij heerlijk vrij kan drijven. Ze worden tijdens deze sessie goed in de gaten gehouden en begeleid door professionele medewerkers. Terwijl je baby aan het floaten is wordt ervoor gezorgd dat er zo min mogelijk prikkels zijn zodat hij volledig kan ontspannen en niet afgeleid wordt.

Voordelen van een baby float

De float only sessie kan veel voordelen bieden voor je baby. Het kan verlichting bieden bij spanning in de spieren maar ook helpen met de motoriek van je baby. De bewegingen en het trappelen zorgt ervoor dat de spieren sterker worden. Het warme water heeft een ontspannend effect op je baby. Zo helpt het je baby kalmeren en kan ervoor zorgen dat je baby makkelijker in slaap valt. Ook helpt de tegendruk van het water bij krampjes en heeft het een positieve uitwerking op de spijsvertering.

Float only bij de baby spa Rotterdam

Bij de baby spa in Rotterdam ben je al welkom om vanaf 2 weken te genieten van de float. Dit kan tot dat de baby 8 maanden oud is. Daarna gaan de baby’s tot 12 maanden in de fun float. Hierbij gaan ze in een drijfband waar ze in kunnen zitten in plaats van dat ze een band om hun nekje krijgen. Wij hebben momenteel een top actie lopen waarbij je de float only al kunt boeken voor maar €25,-! Deze actie loopt zolang de advertenties online staan.