Vier Moederdag bij De Baby Spa

by in Babyfloat, Rotterdam 8 mei 2023

Het is alweer bijna Moederdag! De dag waarop we onze moeders weer extra in het zonnetje zetten en laten zien hoe veel we van ze houden. Misschien is dit wel jouw eerste Moederdag, dan is het natuurlijk extra speciaal om dit te vieren bij de baby spa! Wij bij de baby spa weten natuurlijk erg goed hoe belangrijk het is om af en toe wat tijd voor jezelf en je gezin vrij te maken en te ontspannen. Daarom gaan wij jou helpen om deze Moederdag nog specialer te maken!

Baby floaten

Bij de baby spa mogen baby’s al komen floaten vanaf dat ze 2 weken oud zijn tot 12 maanden. Het is niet alleen rustgevend maar vergroot ook de longcapaciteit en versterkt de spieren en botten. Onze baby badjes hebben gezuiverd, chloorvrij en warm water tussen de 35-37 graden! De zachte tegendruk van het water heeft ook een positief effect op de spijsvertering en bevorderd de intensiteit van krampjes.

Float only op Moederdag

Op Moederdag kun je bij de baby spa terecht voor een heerlijke float only sessie voor slechts €25,-! Tijdens deze sessie gaat je baby heerlijk floaten in een baby jacuzzi. Je bent natuurlijk ook welkom om van een van onze andere arrangementen te komen genieten zoals de float en shantala. Hierbij gaat je baby niet alleen heerlijk floaten maar krijgt daarna ook een lekkere baby massage gegeven door jou zelf. De massage wordt voorgedaan op een pop door een van onze gediplomeerde baby masseuses. Dit is niet alleen lekker voor je baby maar ook goed voor de band tussen je baby en jou!

De baby spa in Moederdag stijl

De baby spa zal deze week en deze speciale dag helemaal in het teken staan van Moederdag om deze dag nog specialer te maken! Zo krijg je iets lekkers bij de koffie en zal de baby spa gedecoreerd zijn met Moederdag ballonnen!  Dus ben jij op zoek naar een ontspannen manier om Moederdag te vieren? Kom dan deze week naar de Baby Spa Rotterdam en geniet van een heerlijke float only sessie.

Reserveer snel jouw plekje, want vol = vol!