Het verschil tussen een Vriendjesdate en 2 losse Float & Shantala arrangementen

by in Algemeen 27 juli 2020

Zeg nou eerlijk, wat is er leuker om samen met je vriendin, zus, nicht, collega, buurvrouw etc. en jullie kleintjes naar De Baby Spa te komen? Niets toch?! Vooral als jullie kleintjes samen mogen floaten in 1 jacuzzi. Dit zorgt altijd voor enorm schattige momenten en natuurlijk foto’s en filmpjes.

Een Vriendjesdate heeft dezelfde aspecten als een Float & Shantala arrangement, maar dan voor twee baby’s tegelijk. Bovendien zijn jullie in een fijne afgeschermde privéruimte en zijn er dus geen andere prikkels van eventueel andere gasten en baby’s.

Verloop Vriendjesdate

Jullie worden naar de privéruimte begeleid waar jullie het gehele arrangement zullen verblijven. We starten met een floatsessie. Beide baby’s krijgen beide een eigen privéjacuzzi toegewezen waar zij heerlijk gaan floaten. Een van onze medewerksters zal jullie uiteraard stap voor stap begeleiden. Indien gewenst worden de baby’s tegen het eind van de floatsessie nog even samen in één badje gezet zodat ze nog even samen kunnen floaten (let op: dit doen wij natuurlijk alleen als beide baby’s het toelaten en niet al te moe of huilerig zijn en er uit willen)

Na het floaten volgt de Shantala babymassage. Deze massage gaan jullie zelf geven aan je eigen kleintje. Onder begeleiding van een professionele babymasseuse natuurlijk. Zij staat tussen jullie in bij de commode en doet alle handelingen voor op een pop. Doordat je zelf de massage geeft, werk je tegelijkertijd aan de band tussen ouder en kind en voelt het natuurlijk allemaal lekker vertrouwd aan.

De kosten van een Vriendjesdate zijn €90,- voor twee baby’s.

Verloop Float & Shantala

Wanneer je twee losse Float & Shantala arrangementen boekt ben je natuurlijk iets goedkoper uit. (2x €40,-) Daarom wil het nog wel eens voorkomen dat er twee keer een Float & Shantala arrangement geboekt wordt en er van uit wordt gegaan dat er twee badjes naast elkaar geboekt worden en de baby’s samen mogen floaten. Helaas is dit niet het geval.

Door onze maatregelen door het COVD-19 virus wordt er in de reguliere ruimte nu automatisch 1 of 2 badjes tussen de bezoekers leeg gelaten. Hierdoor kunnen onze gasten en medewerkers voldoende afstand bewaren naar elkaar. Wanneer je dus twee x een regulier Float & Shantala arrangement boekt, zitten er dus 1 of 2 lege badjes tussen jullie in. De baby’s gaan dan niet samen floaten in 1 badje, maar blijven in hun eigen jacuzzi tijdens het floaten.  

Verder is het verloop van het arrangement hetzelfde.

Verschillen

Mocht je willen dat de baby’s een deel van de floatsessie even samen gaan floaten, dan zul je echt de Vriendjesdate moeten boeken. De Vriendjesdate is ingericht om samen te genieten. Vandaar ook de privéruimte.

Let op: het kan zijn dat je voorheen wel eens twee losse arrangementen hebt geboekt, maar toch samen mocht floaten. Dit lieten wij bij uitzondering wel eens toe.

Maar sinds de verbouwing van onze privéruimte is dit dus enkel nog maar mogelijk tijdens de Vriendjesdate. Daarnaast laten wij nu ook 1 of 2 badjes leeg tijdens de reguliere arrangementen en is het samen of naast elkaar floaten daar dus niet meer mogelijk.

Nu de verschillende duidelijk zijn, kun je gemakkelijker een arrangement kiezen dat bij jouw past. Zo hoeven we je niet te teleurstellen.


Bekijk al onze arrangementen hier en boek direct je afspraak