Kom op tijd voor je afspraak door rekening te houden met de Tilburgse vakantiekermis

by in Algemeen 20 juli 2020

Door de ‘vakantiekermis’ in de binnenstad van Tilburg, is De Baby Spa van 17 juli t/m 26 juli iets lastiger bereikbaar door drukte. De Heuvelring, en daarbij de garage Heuvelpoort tegen over ons, blijven gewoon bereikbaar (ookal kan Google Maps aangeven van niet).

Rijdt dan wel al vlak VOOR de McDonald’s de garage Heuvelpoort al binnen, anders zal je een stukje moeten omrijden.

Door drukte in de binnenstad zal het automatisch ook drukker zijn in de parkeergarage de Heuvelpoort, waardoor je misschien langer naar een plekje zult moeten zoeken. Houdt hier dus ook rekening mee.

Er zijn slechts enkele wegen/pleinen afgesloten, waardoor je er misschien iets langer over doet om bij ons te komen. Vertrek dus op tijd van huis!

Om alles goed te kunnen managen, heeft de gemeente een druktemeter beschikbaar gesteld. Hierop kun je precies zien hoe druk het in de binnenstad is. Wellicht dat je deze ook kunt raadplegen als je naar De Baby Spa komt. Hoe drukker het in de stad is, hoe eerder je van huis zult moeten vertrekken.

Indien je toch te laat komt, zijn wij helaas genoodzaakt om deze tijd van het floaten af te halen. Dit is de enige manier waarop wij weer op tijd kunnen starten met de gasten die na jullie hebben gereserveerd.

We hopen natuurlijk dat dit niet zal gebeuren. Maar mocht het wel gebeuren, hopen wij op julile begrip voor deze werkwijze.

Vanwege de maatregelen voor COVID-19, is de vakantiekermis natuurlijk niet vergelijkbaar met de échte kermis die elk jaar plaats vindt. Dit jaar is het velen malen kleiner en zijn er maar op 4 pleinen wat attracties. Vorig jaar hebben wij De Baby Spa zelfs gesloten gehouden omdat niet bereikbaar waren met de auto.

De Baby Spa is nu dus gewoon bereikbaar, maar kom wel op tijd! Beter te vroeg als te laat zeggen we altijd maar.Moet je hierdoor nog even wachten tot de sessie van start kan gaan? Dan hebben wij uiteraard een lekker bakje koffie/thee voor jullie klaar staan.