Onze tweede vestiging in Tilburg is geopend!

by in Uncategorized 11 november 2019

‘Maar dat kan toch helemaal niet.. Een half jaar na jullie eerste al gelijk een tweede?’ Ons eerste kindje is nog maar van 11 mei dit jaar. Maar omdat ze zo erom hard groeide werd eigenlijk al snel duidelijk dat we voor een tweede wilde gaan.  En dit is ons gelukt. Want vandaag, 11 november, is de geboorte van ons tweede kindje. Super trots!

Onze eerste Baby Spa, gevestigd in Rotterdam, is geopend op 1 mei 2019. En nu, exact 6 maanden later, op 11 november openen we de tweede vestiging in Tilburg. Wanneer je dit een half jaar geleden zou vertellen zouden we je waarschijnlijk niet geloven. Want dat De Baby Spa Rotterdam zo’n groot succes zou worden in een relatief korte tijd hadden we alleen maar kunnen dromen. Maar eigenlijk direct vanaf de start bleek De Baby Spa een groot succes te zijn. Afspraken stroomde al gelijk binnen, en de weekenden zitten we vaak zo goed als vol. 

We merkten dat onze bezoekers vanuit heel Nederland kwamen en kregen regelmatig de vraag of we niet dichterbij ook een vestiging konden openen. Vaak was dit bedoeld als grapje, maar het zette ons toch aan het denken. Baby Wellness is hartstikke hip en de baby spa’s schieten als paddenstoelen de grond uit. Een tweede vestiging in een andere stad in Nederland leek eigenlijk een super goed idee.

We wisten natuurlijk van tevoren dat het hard werken zou zijn. Vooral, omdat De Baby Spa Rotterdam natuurlijk ook gewoon draaiende moest blijven. En ook hier werd het alsmaar drukker. Maar toen we uiteindelijk de perfecte locatie hadden gevonden in hartje Tilburg werd het eigenlijk pas echt hard werken. Een grote verbouwing was nodig, in een korte tijd. Door een aantal tegenslagen was het kielekiele.

Om er zeker van te zijn dat we direct op volle toeren konden draaien hadden wij afgelopen donderdag (7 november) een proefdag ingepland. Hiervoor hadden we 24 gezinnen uitgenodigd. Dit was een ideaal moment om onze nieuwe collega’s klaar te stomen. En natuurlijk om te checken of alles goed werkte en op de juiste plek stond. Helaas kwamen we er last minute achter tijdens een laatste test van de baby jacuzzi’s dat het water uit de kranen niet goed gezuiverd was en hierdoor troebel werd. De proefdag kon dus niet doorgaan en toen werd het pas echt billen knijpen. Konden we wel open .. ?

Gelukkig is het waterprobleem snel opgelost en konden dan eindelijk de aller laatste puntjes op de i worden gezet. De Grand Opening vandaag gaat gelukkig daarom dus gewoon door! Wij hebben enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging in het gezellige Tilburg.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel je afspraak of loop eens langs.
Wij zitten aan de Heuvelring 216.

Onderstaand het verloop van de verbouwing: