Een baby met slaapproblemen?

by in Babyfloat 4 november 2019

Wanneer je aan een wellness denkt, denk je vaak natuurlijk aan ontspanning en rust. Dit klopt natuurlijk ook, want na een arrangement in de Baby Spa gaan de baby’s helemaal zen naar huis. Vooral voor kindjes die onrustig slapen of slaapproblemen hebben kan het een zeer positieve werking hebben.

Tijdens een floatsessie in de warme baby jacuzzi komen de baby’s heerlijk tot rust. Het warme water werkt kalmerend en dit zie je vaak ook terug aan de reactie van de kleintjes. Wij horen vaak dat onze kleine bezoekers na een sessie in de Baby Spa een langer middag dutje doen dan normaal en/of de nacht vaster en langer doorslapen.

Vooral wanneer er een float & massage arrangement geboekt wordt, wordt het beste effect bereikt. Een floatsessie gevolgd door een Shantala Babymassage zorgt ervoor dat deze twee handelingen elkaar versterken. Tijdens de Shantala babymassage worden namelijk ook kalmerende oliën gebruikt. Een speciale plantenolie die soja, sesam en amandel gevat. Deze is ook nog eens verreikt met 36 essentiële oliën die elkaars werking versterken.

Heeft jou baby ook slaapproblemen of wil jij dat het slaapritme verbeterd, probeer dan eens het float & massage arrangement!

Van dit arrangement hebben wij ook een avondsessie. Na de sessie kan de baby dan direct lekker inslaap vallen en lekker lang doorslapen.

Tip: neem alvast je pyjama mee zodat je deze na de sessie direct kan aandoen. Dan hoeft er na afloop thuis niet meer omgekleed worden.

Boek het float & massage arrangement of je avondsessie hier.