Kom op tijd naar je afspraak!

by in Algemeen 18 november 2019

Het komt helaas nog regelmatig voor dat bezoekers te laat komen voor hun afspraak bij De Baby Spa. In deze blog willen wij nogmaals benadrukken hoe belangrijk het voor ons is, dat onze bezoekers op tijd komen. En met op tijd bedoelen wij 15 minuten voor aanvang. Hierdoor weten wij zeker dat we op het afgesproken tijdstip kunnen starten en kunnen de mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, vrienden etc. nog even lekker op het gemakje een bakkie doen. Van het huis natuurlijk!

Daarnaast is het voor de baby ook fijner om op tijd te komen. Wanneer ouders zich moeten haasten voor de afspraak, zal de baby hierdoor mogelijk ook onrustig zijn. Terwijl de baby’s natuurlijk naar onze spa komen om te relaxen. Haasten past hier totaal niet bij. Haal het meest uit je bezoek door op tijd te komen.

Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat je door overmacht (of dikke pech) toch 5/10 minuutjes te laat komt. Dit kan uiteraard de beste overkomen. Laat dit ons wel even telefonisch weten, zodat de medewerksters die op dat moment aan het werk zijn ervan op de hoogte zijn. Let er dan wel op dat jullie eindtijd van het bezoek natuurlijk wel gewoon blijft staan. Per bezoeker plannen wij een heel uur in. Wanneer je dus 10 minuten te laat bent, heb je er nog maar 50 over. Dit doen wij, zodat de bezoekers die na jullie ingepland zijn ook gewoon op tijd kunnen starten. Wel zo eerlijk natuurlijk.

Wanneer een bezoeker zo laat is dat we de sessie niet meer kunnen starten zijn wij genoodzaakt de afspraak te annuleren. Denk hierbij aan 15 minuten of meer te laat. Omdat wij wel op hen hebben gerekend en een badje voor jullie hebben gevuld, zullen wij de aanbetaling voor de afspraak niet crediteren. Indien gewenst kan er een nieuwe afspraak worden gemaakt waarbij ook weer een aanbetaling nodig is.

Wij werken met een volle agenda en hierdoor kunnen wij soms niet flexibel omgaan met laatkomers. Wij hopen op jullie begrip.