Privésessie bij de baby spa Rotterdam

by in Babyfloat, Rotterdam, Shantala babymassage 26 juni 2023

Onze privésessie is het perfecte arrangement voor ouders die een intieme en exclusieve ervaring willen beleven met hun baby. Tijdens deze sessie krijg je de volledige aandacht, een eigen ruimte en eigen werknemer die jullie begeleid tijdens het baby floating en de shantala massage.

De privésessie ervaring

Bij de baby spa geloven we in het creëren van een rustige en veilige omgeving. Hierin kan de kleine zich volledig kan ontspannen en jullie als ouders kunnen genieten van de speciale quality time met jullie kleine. Tijdens de privésessie geniet je van een heerlijke float & shantala babymassage die in jullie eigen privéruimte zal plaats vinden. Tijdens dit arrangement kun je dus in alle rust genieten terwijl je baby ontspand en nieuwe dingen ontdekt.

Baby floaten

Babyfloaten is een heerlijke ervaring. Hierbij zal jouw baby gaan drijven in een speciaal ontworpen babyfloat die om het nekje van je baby gaat. Het warme water en de zachte ondersteuning geeft je baby het gevoel van gewichtloosheid. Hierdoor wordt de spierspanning verminderd en de ontwikkeling van motorische vaardigheden gestimuleerd. De lichte tegendruk van het water werkt kalmerend op je baby waardoor je baby beter slaapt, het helpt tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijvertering.

Shantala baby massage

Na het baby floating krijgt je baby een heerlijke zachte en liefdevolle baby massage gegeven door jullie zelf. Onze baby masseuse zal de technieken voor doen op een pop zodat jij ze kan uitvoeren op jouw baby wat de band met je baby versterkt. Je leert deze technieken die je later thuis ook kunt gebruiken. Deze massagevorm is speciaal ontwikkeld voor baby’s en heeft verschillende voordelen. Het helpt met de bevordering van de bloedsomloop en met het ondersteund de spijsvertering. De babymassage stimuleert de darmpjes van je baby waardoor krampjes en constipatie minder wordt.

Genoeg reden om voor een privésessie naar de baby spa te komen om met jullie kleine te komen genieten en ontspannen. Liever niet alleen? Je kunt ook gezellig samen komen met een vriendje om samen te ontspannen tijdens een vriendjes date. Zo kunnen jullie als ouders rustig bij praten terwijl jullie baby’s heerlijk aan het baby floaten zijn en daarna samen de shantala te geven.