Het perfecte kraamcadeau bij de baby spa

by in Babyfloat, Rotterdam 3 juli 2023

Bij de baby spa draait alles om het verwennen van de kleintjes en het creëren van kostbare momenten voor jullie als gezin. Naast onze verwen behandelingen zoals de float & shantala en de fun float bieden wij ook een aantal leuke kraamcadeau ‘s aan. In deze blog vertellen we je alles over de unieke en persoonlijke cadeaus die enkele ouder zullen verassen.

Stuffer cadeauballon

Wat is er leuker dan het ontvangen van een kraamcadeau wat al een verassing op zich is? Onze stuffer cadeauballonen zijn een ware traktatie voor elke ouder. Binnenin vind je niet alleen een baby spacadeaubon voor de baby spa ter waarde van €40,- maar ook een schattige happy horse knuffel. Deze knuffel kun je helemaal zelf personaliseren. Zo kan je zelf een leuke kleur kiezen en kan je de naam van de kleine gratis op het oortje laten borduren. Je kunt natuurlijk kiezen voor een blauwe ballon voor een jongen en een roze ballon voor een meisje. De ballon zorgt voor een spannend moment als hij opengemaakt wordt en de knuffel zal snel de favoriet worden van de baby.

Happy Horse knuffeldoekje

De knuffeldoekjes van happy horse zijn altijd een hit en persoonlijk. Naast dat ze erg zacht zijn kunnen we ze gratis laten borduren met de naam van de kleine. Deze knuffelbare doekjes worden al snel een bron van troost en veiligheid. Met de personalisatie krijgt dit cadeau een speciale betekenis en word het een blijvende herinnering. We bieden de knuffeldoekjes in 4 verschillende kleuren aan: Deep blue, deep pink, ivory en pink.

Badcape met naam bedrukt

Na een heerlijke bad sessie is het natuurlijk lekker om je kleine in een lekkere badcape te wikkelen. Bij ons kun je kiezen tussen een badcape met ‘’treated like a King’’ of ‘’treated like a Queen’’. Ook dit cadeau kan je zelf personaliseren met de naam van de kleine. Niet alleen leuk maar ook erg praktisch als ze naar het zwembad gaan ????!

Cadeaubonnen voor de baby spa Rotterdam

Wil je de ouders zelf de vrijheid geven om een leuk arrangement bij de baby spa te kiezen? Dan is een baby spa cadeaubon het perfecte kraamcadeau. Hiermee kunnen ze zelf kiezen of ze heerlijk willen baby floaten, een shantala massage willen of misschien wel een float & shantala baby massage. Je geeft een geniet moment voor het hele gezin en het is ook nog eens goed voor de baby. Wij bieden cadeaubonnen aan voor verschillende bedragen: €20,-, €30,-, €40,-, €50,- en €90,-.

Genoeg reden dus om eens een kijkje te nemen in onze webshop!