Privéruimte met mega jacuzzi Rotterdam

by in Babyfloat 21 oktober 2019

Momenteel zijn wij druk bezig met de verbouwing van onze nieuwe vestiging in Tilburg. Hiermee lopen we lekker op schema dus we verwachten dat de feestelijke opening op 11 november een succes zal zijn. Maar de Baby Spa van Rotterdam loopt natuurlijk ook nog gewoon als een trein. Dus vandaar dat wij ook in Rotterdam willen blijven vernieuwen en groeien.  Hier zijn wij net klaar met het creëren van een privéruimte met daarin een mega jacuzzi.

Vriendjes date
Wanneer je een ‘vriendjes date’ boekt, samen met een vriendin bijvoorbeeld, kunnen jullie kleintjes samen floaten in de mega jacuzzi. Heerlijke ontspannend, maar vooral heel leuk! Dit zorgt ook altijd voor schattige en grappige foto’s. Na de floatsessie krijgen de baby’s tegelijkertijd een Shantala massage. Als jullie willen, kunnen jullie de baby’s zelf masseren onder begeleiding van een professionele babymasseuse.

Dit arrangement komt overeen met de Float & Massage arrangement maar nu zijn jullie dus samen in een grote privéruimte waarin jullie lekker kunnen kletsen en in alle rust kunnen genieten van jullie kleintjes.   

Familie date
Omdat wij zo vaak de opmerking kregen van ouders dat zij ook zo graag bij hun kindje de jacuzzi in zouden springen, hebben wij de ‘familie date’ bedacht. Wanneer je een familie date boekt kun je als ouder inderdaad ook zelf de jacuzzi in. Heerlijke quality time met je gezin in de warme mega jacuzzi.

Ook wanneer jij en jouw vriendin/zus/nicht etc. allebei een kleintje hebben dan zijn jullie welkom tijdens de familie date. Jullie kunnen dan lekker met zijn viertjes badderen in het water, de kleintjes met een drijfband om. Heerlijk ontspannend, maar ook goed voor de onderlinge band. Vooral voor de kleintjes zal dit vertrouwd aan voelen zodat zij nog meer van de sessie kunnen genieten.

Let op: maximaal 4 personen, waarvan 2 volwassenen

Beschikbaarheid
De privéruimte met daarin de mega jacuzzi zal per 5 november open gaan. Maar afspraken zijn nu al in te plannen. Wanneer je langs wilt komen voor een vriendjes date of familie date kan dit op dinsdag, woensdag of donderdag op de daarvoor speciaal gekozen tijdstippen.

Boek je Vriendjes Date of Familie Date hier