Leuke activiteiten die je kunt doen met jouw baby

by in Babyfloat, Rotterdam, Shantala babymassage 10 april 2023

Je baby is net geboren en je kan natuurlijk niet wachten om allemaal leuke activiteiten met je baby te ondernemen. Maar wat zijn nou de echt leuke activiteiten die je kunt doen met jouw baby? In deze blog geven we je een aantal tips over leuke dingen die je kunt gaan doen met jouw baby.

Een new born fotoshoot

Er zijn verschillende plekken waar je een new born fotoshoot kunt doen. Hier hebben ze verschillende opstellingen en pakjes waar foto’s gemaakt worden van jouw baby. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om foto’s te maken met jullie als kersverse mama en papa erbij! Je kunt er ook voor kiezen zelf leuke new born foto’s te maken bijvoorbeeld op een zachte deken of mand met kussen erin. Uiteraard kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Maar het is wel leuk om later als je baby groot is naar deze foto’s te kijken en te denken aan de tijd dat hij nog een new born was.

Een baby boekje voorlezen

Met je kleine een boekje lezen is altijd leuk om te doen. Vanaf 3 maanden kan je samen met je baby boekjes gaan lezen. Neem een speciaal voorleesboekje voor baby’s met veel kleur, grote plaatjes en die misschien knisperen of geluid maken. Lees het boekje voor en wijs het plaatje aan wat erbij hoort of rijm en zing erbij. Zo hebben jullie een leuk intiem momentje en je baby ontwikkelt ook nog eens zijn zicht ????

Naar het strand met je baby

Naar het strand gaan is niet alleen leuk voor je baby maar ook voor jezelf. Het is heerlijk om even uit te waaien en een frisse neus te halen. Doe je baby lekker in een draagzak en kleed hem lekker aan en geniet van een heerlijke wandeling. Als je baby kan kruipen en het is heerlijk warm weer zet hem dan lekker met zijn knietjes in het zand zodat hij kan wennen aan het aanraken van verschillende structuren. Dit zijn natuurlijk momenten van ultiem genieten en ontspanning.

Een vriendjesdate

Het is natuurlijk leuk om met je vrienden af te spreken. Dit wordt nog leuker als je beide kinderen hebt en je kan de kinderen lekker samen zien spelen en genieten. Je baby heeft plezier en jij kan even lekker bijkletsen met je vrienden. Je kunt natuurlijk ook gezellig een vriendjesdate plannen in de baby spa en samen met je vrienden genieten van hoe jullie baby’s floaten en een heerlijke shantala massage krijgen.

Naar de baby spa in Rotterdam

Uiteraard is het ook heel leuk om met je baby naar de baby spa te komen en heerlijk te floaten en een massage te geven aan je baby. Dit is niet alleen leuk om te doen maar ook erg goed voor de ontwikkeling van je baby en word hij er helemaal zen van!