Ons nieuwe kindje in Tilburg: uitgerekend op 11 november 2019

by in Uncategorized 14 oktober 2019

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn.. De Baby Spa opent binnenkort haar tweede vestiging! Namelijk op een prachtige locatie aan de Heuvelring 216 in Tilburg.

Al direct na de opening van onze locatie in Rotterdam bleek de Baby Spa een enorm succes te zijn. Afspraken stroomde binnen en al snel zaten we elk weekend helemaal vol. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, tantes etc. wilden allemaal met hun kleine langskomen om lekker te ontspannen.

Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen dachten wij al snel na over een tweede vestiging. Hoe drukker het werd in de Baby Spa Rotterdam hoe meer het begon te knagen. Toen we merkte dat onze bezoekers vanuit alle uithoeken van Nederland kwamen, met soms een reistijd van langer dan 1,5 uur, wisten we het zeker: een nieuwe vestiging moet er komen, en snel ook!

Na meerdere panden in verschillende steden bezocht te hebben leek Tilburg voor nu de beste optie. Op dit moment zijn wij nog druk bezig met de verbouwing, maar wij verwachten op 11 november onze deuren te openen. Op deze dag zijn alle geïnteresseerde welkom om tijdens het genot van een hapje en een drankje de Baby Spa te komen bekijken. Wij staan dan open voor al je vragen en opmerkingen. Ook onze nieuwe medewerksters Betinha en Queenie zijn die dag aanwezig. Zij hebben beide al meegelopen in de Baby Spa Rotterdam en zij zullen de komende tijd klaargestoomd worden om de vestiging in Tilburg met de juiste kennis en ervaring te kunnen runnen. Eigenaresse Diana Sewambar zal hier uiteraard bij blijven begeleiden en vooral de eerste periode zal zij nog vaak te zien zijn in de nieuwe vestiging.

In onze nieuwe vestiging kun je naast het reguliere Float & Massage arrangement ook terecht voor een vriendjes date. Wanneer jij en je vriendin bijvoorbeeld allebei een kleintje hebben kunnen jullie terecht in onze privé ruimte. De baby’s gaan tegelijkertijd genieten van hun floatsessie in allebei hun eigen jacuzzi. Ondertussen kunnen jullie ook lekker relaxen met een drankje en wat lekkers. Na afloop van de floatsessie krijgen de kleintjes tegelijkertijd een Shantala Babymassage. Als jullie willen kunnen jullie deze onder begeleiding van onze ervaren babymasseuse zelf geven. Het Float & Massage arrangement blijft dus hetzelfde, alleen zitten jullie dan lekker rustig in een eigen privéruimte. Kortom: een fijn moment om jullie vriendschap te versterken én om jullie kleintjes heerlijk te verwennen. Sinds kort is het al mogelijk om alvast je afspraak in te plannen voor Tilburg. En dit hebben wij geweten ook..! Vanaf het moment dat de agenda live ging om bezoeken in te plannen stroomden de afspraken binnen.

Wij hebben er al enorm veel zin in! Zien we je op 11 november bij de opening?

Of plan hier alvast je bezoek in.

Onderstaand een kleine sneakpreview van de nieuwe locatie: