De leukste uitstapjes met een baby

by in Babyfloat 7 oktober 2019

1. De Baby Spa
Het zal jullie natuurlijk niets verbazen… Maar wij vinden de Baby Spa bezoeken toch écht het leukste uitstapje om te doen met je baby.

De Baby Spa staat voor ultieme ontspanning voor je baby. Tijdens de babyfloat kan de baby met een speciale drijfband om lekker dobberen in het warme water in een speciaal ontworpen baby jacuzzi. Naast dat dit natuurlijk heerlijk ontspannend is voor de baby biedt het ook een heleboel fijne voordelen voor de baby. Het bevorderd de spijsvertering en andere lichamelijke ontwikkelingen van de baby. Na het floaten bieden wij ook de optie om onder begeleiding van een professioneel masseuse de baby na afloop zelf te masseren. Een zogenaamde Shantala babymassage.

Maar.. Een bezoek aan de Baby Spa brengt niet alleen voordelen voor je baby met zich mee.

Na een bezoek zijn jij en je kind zeker dichter naar elkaar toegegroeid. Dit komt mede door de Shantala babymassage die jij zelf aan je baby gegeven hebt. Daarnaast zal je kleine vaak na zijn/haar bezoek helemaal ontspannen inslaap vallen. En hierdoor hebben jullie lekker de rest van de dag/avond voor jullie zelf!

Een arrangement van een floatsessie + babymassage boek je hier voor maar €40,-

2. Het park

Vooral wanneer het lekker weer is, is het park een aanrader. Kleedje mee en gaan! De baby kan dan lekker liggen, rollen of kruipen in de buitenlucht. En als je gelukt hebt valt hij/zij ook nog eens heerlijk in slaap ;). Wanneer het niet zo warm is, kan het ook heerlijk zijn om met de kinderwagen te wandelen door het park. Lekker even een frisse neus halen doet goed voor jou én je baby.

3. Fietsen

Wanneer je kleine al oud genoeg is om op de fiets mee te mogen is fietsen een leuke bezigheid om te doen. Ten eerste is het natuurlijk lekker en gezond om even wat frisse lucht binnen te krijgen, maar vaak vinden baby’s fietsen ook erg leuk. Tijdens een ritje voorop de fiets is er een hoop te zien.

4. Speelafspraak

Zelfs de kleinste baby’s zijn vaak helemaal gefascineerd van andere baby’s/kinderen. Het ligt natuurlijk aan de leeftijd van de kleintjes in welke mate ze daadwerkelijk met elkaar kunnen spelen, maar zelfs de aller kleinste vinden het leuk om alleen al te kijken. Dus wanneer jij en je vriendin/zus/nicht/collega etc. allebei een kleine hebben is het zeker aan te raden om lekker met elkaar af te spreken. Dit is niet alleen gezellig voor jullie baby’s, maar zo kunnen jullie als moeder ook lekker bijkletsen. Win-win dus!

Tip: De Baby Spa vindt het ook belangrijk dat de aller kleinste al vroeg in contact komen met andere kindjes. Om dit te motiveren hebben wij ook verschillende arrangementen beschikbaar hiervoor. Zo kun je bij onze vestiging in Rotterdam samen met je kleine floaten in de mega jacuzzi. Deze is geschikt voor maximaal 4 personen. Hebben jij en jouw vriendin/zus/collega allebei een kleintje? Dan kun je binnenkort (opening 11 november 2019)  bij onze nieuwe vestiging in Tilburg een vriendjesdate inplannen. Jullie kleintjes kunnen dan beide floaten in hun eigen jacuzzi in een afgesloten privéruimte.

5. Kinderboerderij
De meeste kinderen zijn gek op dieren. Een bezoek aan de kinderboerderij is een ideale gelegenheid om je kleine kennis te laten maken met de dieren die daar leven. Een kinderboerderij is vaak laagdrempelig en meestal nog gratis ook. En is genoeg te zien, én ruiken. En wie weet durft je kleine voorzichtig zelfs een geitje te aaien!