Gezellig samen komen floaten!

by in Babyfloat, Rotterdam, Shantala babymassage 28 augustus 2023

Regelmatig krijgen wij de vraag welke opties wij aanbieden voor vriendjes en tweelingen. Bij de Baby Spa proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met ouders die gezellig langs willen komen met hun kleintjes!

Wij hebben het arrangement vriendjesdate. De kleintjes worden dan eerst in hun eigen badje gezet en kunnen dan eerst even lekker zelf bubbelen. Daarna worden de kleintjes samen in het badje gezet en kunnen ze nog even heerlijk samen spetteren. Dit zorgt altijd voor de schattigste en grappigste foto’s! ????

Na het floaten krijgen zij nog eens een Shantala babymassage, deze massage geven jullie als ouder zelf onder begeleiding van een professionele baby masseuse. De gehele behandeling is in de privéruimte waardoor alle focus volledig ligt op de kleintjes en zodat zij niet worden afgeleid door andere baby’s of prikkels. We hebben ook de optie vriendjesdate float only, hierbij gaan de kleintjes alleen floaten.

Jullie kunnen natuurlijk ook gebruik maken van een normale float & massage arrangement . Boek dan twee arrangementen op hetzelfde tijdstip en zet dan even in de opmerkingen dat je graag twee badjes naast elkaar wilt! Hierbij gaan de kleintjes dan alleen in een badje en gaan dan niet samen.

Een bezoek aan de Baby Spa is een super ervaring voor jullie als ouder en voor de kleintjes!

Boek hier snel en gemakkelijk jullie afspraak, tot snel!