Met onze maatregelen zijn wij klaar voor opening

by in Algemeen 27 april 2020

Afgelopen dinsdag hebben we helaas te horen gekregen dat wij ook na 28 april nog niet open kunnen. Dit was weer een grote teleurstelling omdat wij hoopten dat er misschien enige versoepelingen zouden komen vanuit de overheid en het RIVM. Helaas zullen we onze deuren nog gesloten moeten houden tot minimaal 20 mei.

Maar zoals je van ons gewend bent hebben wij de afgelopen weken zeker niet stilgezeten. Achter de schermen zijn wij al druk bezig geweest van het inrichten van de Baby Spa voor de nieuwe 1,5 meter samenleving.

De nodige maatregelen om open te kunnen hebben wij al getroffen. Dit betekent, dat zodra er goedkeuring wordt gegeven vanuit de overheid wij direct weer op een veilige en geoorloofde manier open kunnen.

Denk hierbij aan de volgende maatregelen:

  • Bij binnenkomst je handen direct desinfecteren
  • Per uur kunnen er maximaal 3 gezinnen in de Baby Spa. Op deze manier kunnen wij de 1,5 meter afstand gemakkelijk waarborgen. Één van de gezinnen zal dan plaats nemen in de privéruimte en bij de andere twee gezinnen blijven twee badjes tussen hen leeg.
  • Volg bij binnenkomst de aangewezen kleur voetjes die jullie naar jullie commode/jacuzzi zal leiden. Op deze manier kunnen de bezoekers elkaar niet kruisen of tegen komen.
  • Wij reinigen na elke bezoeker de badjes, commodes, balie, thermometer, deurklinken etc. met speciaal desinfecterend schoonmaakmiddel.
  • Er zijn mondkapjes beschikbaar voor alle volwassen bezoekers.
  • Na elk bezoekuur blijft een kwartier leeg tot het volgende bezoek uur. Zo kunnen de bezoekers elkaar niet kruisen en wordt het nooit te druk in de Baby Spa.
  • De deur van de Baby Spa blijft gesloten. Bij aankomst bel je aan. Een van onze medewerkster zal je enkel toegang verlenen, wanneer er niet meer dan 3 gezinnen in de ruimte zijn. Anders verzoeken we vriendelijk om nog even buiten te wachten.

Let op: normaal gesproken kun je bij ons altijd de tijd nemen om voor of na het bezoek je baby te voeden, wij vragen je dit nu thuis of in de auto te doen omdat het anders te druk in de zaak kan worden.

Met deze kleine aanpassingen zorgen wij ervoor dat jullie weer heerlijk kunnen komen genieten in De Baby Spa zodra hier goedkeuring voor is gegeven vanuit de overheid. Dit lijken veel regeltjes, maar er zijn hierdoor zeker geen beperkingen. Onze arrangementen blijven bestaan op de manieren zoals ze waren. Zo kunnen jij en je kleine straks weer heerlijk genieten van onze arrangementen.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Afspraken voor na 20 mei zijn wel gewoon alvast in te plannen via onze website. Natuurlijk kunnen wij niet 100% garanderen dat wij dan weer open mogen. Ook al zijn we er klaar voor. Maar we blijven je natuurlijk op de hoogte houden zodra wij meer weten!

Daarnaast kun je ons natuurlijk ook steunen met de aanschaf van een cadeaubon. Deze blijven een jaar geldig. Hiermee heb je straks dus nog ruim de tijd voor om je afspraak in te plannen of om er misschien iemand anders blij mee te maken.

Hopelijk tot snel! #staysafe #stayhome