Een Baby Spa cadeaubon: het perfecte (k)raamcadeau!

by in Algemeen 1 mei 2020

Onze cadeaubonnen zijn al sinds de start van de Baby Spa een onwijs populair cadeau. Ideaal voor een gender reveal party, babyshower of als kraamcadeau. Ze worden massaal besteld en gegeven als cadeau.

Op dit moment is de Baby Spa natuurlijk gesloten i.v.m. de maatregelen tegen het coronavirus. Maar het bestellen van onze cadeaubonnen is natuurlijk nog gewoon mogelijk.

En juist in deze tijd is een cadeaubon aan iemand cadeau geven extra leuk! Zo moeten families en vrienden bijvoorbeeld op raambezoek in plaats van kraambezoek en bekijken dan de pasgeboren baby vanachter het raam. Ook leuk natuurlijk, maar het liefst wil je hem of haar natuurlijk even vast pakken en van dichtbij bekijken.

Voor zulke situaties zijn de Baby Spa cadeaubonnen ideaal. Je kunt ze gemakkelijk opsturen met bijvoorbeeld een geboortekaartje, of in de brievenbus doen tijdens het raambezoek.

Wil jij ook iemand verrassen met een cadeaubon van De Baby Spa?

Voor de locatie Rotterdam, klik je hier

Na aankoop van een cadeaubon ontvang je van ons een persoonlijke code. Met deze code kan de ontvanger gemakkelijk zelf online een afspraak maken. Tijdens het plaatsen van de bestelling kun je het template van de cadeaubon downloaden. Zo kun je, indien gewenst de cadeaubon uitprinten en de code hierop zetten.

Wij zijn nu nog gesloten, maar verwachten en hopen dat wij na 20 mei weer open mogen gaan. Wij hebben alle maatregelen hiervoor al getroffen. Welke dat zijn? Dat lees je in de vorige blog.

Bovendien blijft een cadeaubon een jaar geldig, en omdat de arrangementen geschikt zijn voor kindjes tot 8 maanden hoef je niet bang te zijn dat je straks geen genoeg tijd meer hebt om de cadeaubon in te leveren.

Tot slot willen wij nogmaals benadrukken dat juist nu een cadeaubon een leuk cadeau is om te geven, en dat je ons daarmee natuurlijk ook enorm steunt in deze moeilijke tijden voor ons als onderneming. Wij kunnen namelijk niet wachten om jullie straks weer allemaal te mogen verwelkomen in onze Baby Spa’s.

Hopelijk tot snel! En natuurlijk sowieso tot de volgende blog volgende week 🙂