Leuke kerst cadeautips!

by in Algemeen 19 december 2022

Bijna is het zover! Het is nu echt aftellen geblazen tot kerst ???? Dat betekent ook dat dit je laatste kans is om kerstcadeautjes te scoren. Dan zit je bij deze blog aan het juiste adres, want vandaag geven we jullie wat leuke tips voor kerstcadeautjes aan een gezin met een kleine in huis ???? Lees je weer gezellig mee?

Een gepersonaliseerde badcape

Wat is er nou schattiger dan een baby die net lekker onder de douche vandaan komt in een handdoek gewikkeld? Maar hoe leuk zou het zijn als deze badcape ook nog eens gepersonaliseerd is! In onze webshop kan je namelijk jouw eigen badcape bestellen en bijvoorbeeld de naam of geboortedatum op de capuchon laten bedrukken. Je kan kiezen uit twee varianten: Treated like a queen of treated like a king. Ontwerp en bestel jouw badcape direct!

Badcape De Baby Spa

Happy Horse knuffel met naam

Je kent ze vast wel! De ó zo bekende Happy Horse knuffeltjes. Zo zacht, zo lief en zooo favoriet van alle kleintjes. Ook deze kan je laten borduren met de naam of geboorte datum van jouw baby, zodat hij zijn eigen, unieke knuffeltje heeft. We hebben de knuffeldoekjes in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar in onze webshop. Kies de kleur en de tekst die jij erop geborduurd wilt hebben en dan heb jij een super leuk en origineel cadeau waar de baby ook super blij mee zal zijn! Bestel nu.

Happy Horse De Baby Spa

Kerstbal met eigen foto

Het houd niet op! De kerstbal met eigen foto is ook écht een favoriet. Met deze kerstbal maak je jouw kerstboom nóg persoonlijker en heb je ook altijd een leuke herinnering aan toen jouw baby nog klein was. Daarnaast is de kerstbal ook helemaal babyproof aangezien hij van plastic is. Haha ???? De door jou gekozen foto zal aan beide kanten van de kerstbal zichtbaar zijn! Bekijk hier onze kerstartiekelen.

Kerstbal De Baby Spa

De Baby Spa cadeaukaart

Last but not least! De Baby Spa cadeaukaart is de échte nummer 1 favoriet van al onze producten. Met dit originele cadeau geef je ultiem genieten cadeau aan een kersvers gezinnetje ???? En tijdens deze decembermaand hebben we ook hele leuke Kerst varianten van onze cadeaukaart! Je hebt keuze uit een aantal verschillende prijzen en je kan ervoor kiezen om hem per mail te laten komen of per post. Per mail zal je hem direct na bestellen ontvangen in je mailbox en per post geldt op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden ???? Per post zal je hem in een mooi mapje ontvangen op het door jou opgegeven adres. Bestel jouw cadeaukaart hier!

Kerst cadeaukaart De Baby Spa

Genoeg cadeautips nog dus! Ik ben benieuwd welke van bovenstaande cadeaus jij cadeau gaat doen ????

Let op: voor alle bovengenoemde producten geldt: Voor donderdag 22 december 2022 15:00 uur besteld = uiterlijk vrijdag 23 december 2022 verstuurd. Hierna is de levering in handen van PostNL en zullen wij hier helaas geen invloed meer op hebben