Leuke activiteiten voor je baby

by in Algemeen, Uncategorized 15 april 2024

Je kleine is eindelijk geboren! Nu kan je natuurlijk niet wachten om allemaal leuke dingen te gaan ondernemen met jouw baby. Maar wat zijn nou echt leuke activiteiten om te doen met jouw kleintje? In deze blog geven wij jou een aantal voorbeelden van wat je kan gaan doen met jouw baby.

Wandelen

Als je je goed voelt en je baby is gezond kan je natuurlijk even lekker naar buiten een frisse neus halen. Ga met je kleine wandelen. Doe je baby in de kinderwagen of in een draagdoek. En ga bijvoorbeeld in het park, bos of op het strand lopen. Je kan ook met je baby even het centrum in gaan maar let wel op dat je baby niet te veel prikkels krijgt. Let ook op hoe jij je kleine aankleed. Kijk goed naar het weer en voel zelf eerst even hoe warm of koud het is buiten. Je wilt niet dat je kleine het te koud of te warm krijgt.

Newborn fotoshoot

Wie kent het niet? De new born fotoshoot! Je gaat lekker als gezinnetje op de foto, je baby wordt in verschillende pakjes en posities gelegd. Maar wil je nu als gezin op de foto of juist alleen je newborn op de foto? Er zijn verschillende plekken waar je een new born shoot kunt doen. Maar je hoeft er niet zoveel voor uit te geven. Je kan het ook gewoon lekker thuis doen. Denk aan een zachte deken of een mand met kussen erin. Uiteraard kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Dit is natuurlijk te leuk om op terug te kijken als je kleine niet meer zo klein is!

De baby spa Rotterdam

Niks is leuker dan je kleine zien genieten. Bij de babyspa kan je zelf tot rust komen maar ook je baby komt tot rust. Niet alleen het floaten is goed voor ze maar ook de babymassage. Kies bijvoorbeeld voor het float & shantala arrangement of als je toch alleen het babyfloaten wilt kan je kiezen voor het float only arrangement. De baby spa is niet alleen voor de rust maar ook goed voor de ontwikkeling van je kleintje. Ga na je bezoek met een zen baby naar huis! Maak een afspraak op onze site en wie weet zien wij jou snel bij ons in de spa!

Spelletjes

Je hoeft niet uit huis om leuke dingen te gaan doen met je baby. Thuis kan je genoeg doen met je kleine denk aan muziek luisteren en ga dansen met je kleine in je armen en beweeg de armpjes en beentjes van je baby mee op de muziek of ga een boekje voorlezen en neem dan je kleine op schoot en leg het boekje voor ze neer alsof ze het zelf kunnen lezen. Maar je kan ook met de knuffels of de rammelaars aan de slag. Ga met de knuffels een soort poppenkast doen en kijk hoe je kleine erop reageert. Doe het niet te snel ze hebben namelijk de tijd nodig om het allemaal te kunnen opnemen. Voor de rammelaars is dit hetzelfde en omdat het ook geluid kan maken bedenk een leuk kinderliedje en ga het deuntje lekker rammelen.