De veiligheid in de baby spa Rotterdam

by in Algemeen 8 april 2024

Wij bij de babyspa vinden veiligheid en hygiëne erg belangrijk. Maar wat doen wij er allemaal voor? In deze blog ga ik jou uitleggen wat wij aan de veiligheid en de hygiëne doen. Lees je mee?

De baby badjes

Het baby badje is hetgeen waar jou baby het meeste tijd in doorbrengt dus is het erg belangrijk dat het badje op de juiste temperatuur is en ook goed schoongemaakt wordt. De temperatuur van het baby badje is tussen de 36 en 38° graden. Wij temperaturen dit na met een hand thermometer zodat we zeker weten dat het badje op de juiste temperatuur is voor jou kleine. Ook word het water in het badje gezuiverd en gereinigd. Wij voegen geen chloor of andere chemische stoffen toe aan het water, dit omdat het niet fijn is voor het huidje van jou baby. voor het water gebruiken wij ook een speciale waterfilter. Door deze filter word het al gezuiverde water uit de leidingen nog extra gereinigd en komen de kleinste vuildeeltjes niet in het water terecht. Na elk bezoek aan de baby spa Rotterdam worden de badjes grondig gereinigd, zodat elke baby optimaal kan genieten van een heerlijk schoon badje. Wat wij ook doen is elke week de badjes helemaal reinigen. Met deze reiniging nemen we ook de jets mee. Deze geebruiken wij niet tijdens de float sessie maar worden wel elke week grondig gereiningd. Ivm dat er eventueel vuil in kan komen als er geen water in het babybadje zit.

De sessie

Na het babyfloaten halen wij de hoes van de band eraf en deze wassen wij in onze wasmachine met een parfumvrije wasmiddel. Wij wassen die met een parfumvrije wasmiddel zodat het niet gaat irriteren rond het nekje van jou kleine. Wij wassen de kussenhoezen, handdoeken, badcapes en zwemluiers ook met het parfumvrije wasmiddel. Je kan ook gebruik maken van onze oliën. Deze oliën kan je gebruiken voor tijdens de float & shantala massage, de shantala massage of voor na de float only/fun float om je baby er lekker ermee in te smeren. Alle oliën die wij hebben zijn gemaakt van speciale plantoliën, dit houd in dat er geen alcohol in zit en ook geen parfum. Doordat wij dit hebben voor de olietjes zijn deze geschikt voor elke baby dit bij ons in de baby spa komt.

Na het bezoek

Als de sessie voorbij is gooien wij alles in de was en maken wij het plekje van u grondig schoon. Dit doen we doormiddel van een speciaal desinfectie schoonmaakmiddel ( wel babyvriendelijk natuurlijk) erop te spuiten en dit halen wij weg met een doekje. Niet alleen de verschoonplek maken we schoon maar ook alles rondom het plekje waar jij gebruik van hebt gemaakt. Aan het einde van de dag lopen we alles na en word er elke dag gestofzuigd en gedweild. Nogmaals, hygiëne en comfort zijn voor ons erg belangrijk. Dit proberen wij ook zo goed mogelijk na te streven. En daar zijn deze maatregelingen slechts een aantal voorbeelden van.

Zoals je hebt gelezen vinden wij dit erg belangrijk. Maar wat we nog belangrijker vinden is het zien van lieve en vrolijke baby’s bij ons in de spa. We hopen jou snel te zien met jou kleine, boek hier jou afspraak en tot snel!