Black Friday bij de Baby Spa

by in Algemeen, Rotterdam 30 oktober 2023

Over een kleine maand is het weer zover. Black Friday komt eraan! Van de voorgaande jaren weet je misschien nog wel dat we met super leuk deals kwamen. Ook dit jaar komen wij weer terug met te gekke Black Friday Deals. Daarnaast vergeten wij Cyber Monday natuurlijk ook niet. In deze blog lees je meer!

Wanneer is Black Friday?

Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 24 november. Het blijft nog even een verrassing welke arrangementen er als Black Friday Deals te boeken zijn. Wel kunnen we vast verklappen dat de deals niet alleen op 24 november geldig zijn. De gehele week van 20 tot en met 26 november kan je namelijk profiteren van te gekke kortingen. Noteer de datums dus vast in je agenda om goedkoop een arrangement te boeken bij De Baby Spa! Blijf ook onze website en social media kanalen in de gaten houden om erachter te komen wat de Black Friday Deals dit jaar zullen zijn.

Cyber Monday

Na Black Friday komt natuurlijk Cyber Monday! Dit jaar is Cyber Monday op maandag 27 november. Niet alleen tijdens de Black Friday week kan je profiteren van te gekke kortingen, maar ook op Cyber Monday is het mogelijk om goedkoop een arrangement te boeken bij debabyspa. Deze deals zullen ook nog even verrassing blijven. Als eerste op de hoogte zijn van de Cyber Monday Deals? Houd dan onze website en social media kanalen in de gaten!

Kan jij niet wachten tot eind november om je afspraak in te plannen? Dan kan je natuurlijk ook nu al langskomen bij De Baby Spa. Geniet van een heerlijke baby float of boek een float & shantala om lekker met je kleine te komen genieten. Ken jij iemand die ook een kleine heeft? Dan kan je ook samen langskomen voor een vriendjesdate of een vriendjesdate float only! Het is al mogelijk om een arrangement te boeken als je kleine 14 dagen oud is!

Voor de afspraken die voor 20 november geplaatst worden gelden de reguliere tarieven. Het is niet mogelijk om jouw, al bestaande, afspraak met terugwerkende kracht te laten verrekenen met een actie die later pas online is gekomen. Onze acties zijn altijd geldig vanaf het moment dat ze online staan tot aan het moment dat ze weer offline zijn.