Onze massage olie

by in Algemeen, Shantala babymassage 25 september 2023

Bij ons in de baby spa gebruiken wij voor de shantala babymassage onze eigen 100% plantaardige oliën. De olies zijn ook verkrijgbaar bij ons in de spa of online via onze website. Lees in deze blog wat meer over onze verschillende oliën.

Lavendel olie

De lavendel olie is rustgevend. Tijdens het masseren zal je merken dat je baby helemaal tot rust komt en zo extra kan genieten van de massage. De olie is ook erg goed voor de huid van je baby. Door de lavendel massageolie wordt de huid van je baby erg zacht en soepel. Wanneer je baby last heeft van eczeem is deze massageolie de beste keuze. Lavendel zorgt er namelijk voor dat je eczeem verzacht wordt. Hierdoor zal je baby minder jeuk en last hebben hiervan

Buikjes olie

In de buikjesolie zitten, venkel, Roomse kamille en Kajeput. Dit helpt tegen de buikkrampjes en bevordert de spijsvertering van je baby. Heeft je baby hier last van? Dan is deze olie de beste keuze.

Mandarijn olie

Opzoek naar een massage olie die ook nog eens lekker ruikt? Ga dan voor onze mandarijn olie. Hij ruikt niet alleen lekker maar helpt ook goed tegen slaapproblemen en de buikkrampjes.  Heeft je baby last van slaapproblemen en krampjes? En wil je nog eens een olie die lekker ruikt. Dan is dit de beste keuze!

Bestel ze hier of kom gezellig langs bij ons in De Baby Spa!

Mandarijn – https://agenda2.debabyspa.nl/olien/mandarijn-olie/

Buikjes  https://agenda2.debabyspa.nl/olien/buikjes-olie/

Lavendel https://agenda2.debabyspa.nl/olien/lavendel-olie/