Hoera, één jarig bestaan van De Baby Spa

by in Algemeen 11 mei 2020

Helaas waren de afgelopen weken, een sombere en rare tijd voor ons. I.v.m. de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn wij 8 weken gesloten geweest. Hoewel wij hier natuurlijk volkomen achter stonden, omdat gezondheid uiteraard boven alles staat, was het voor ons natuurlijk wel een moeilijke tijd. Daarom waren wij ook enorm blij dat we vorige week eindelijk goed nieuws kregen bij de persconferentie van Rutte. Vanaf 11 mei mochten kappers en andere contactberoepen weer open. Zo ook De Baby Spa!

Het Baby Spa team is blij dat zij weer open kunnen

En laat het op 11 mei (vandaag dus) nou net het éénjarig bestaan van De Baby Spa zijn. Dubbel feest dus! Hoewel we dit natuurlijk graag met jullie samen wilde vieren, gaat dit helaas niet i.v.m. de nog lopende maatregelen. Vandaar dat wij maar samen het glas te heffen op een fijne start van het tweede jaar van De Baby Spa. Ondanks een aantal beperkingen door de lopende maatregelen gaan we er het beste van maken en kijken wij weer uit naar alle lieve en gezellige gezinnen die komen gaan.

Natuurlijk kunnen wij niet wachten om morgen weer onze deuren te open voor onze gasten. Vanaf het moment dat bekend werd dat wij weer open mochten, stroomden de afspraken binnen. Dit deed ons enorm veel! Net als ons, zaten dus veel mensen te wachten op opening van De Baby Spa.

Het liefst zouden wij zo veel mogelijk gezinnen weer direct ontvangen. Maar doordat we in De Baby Spa natuurlijk willen werken volgens de RIVM richtlijnen ontvangen wij voorlopig nog maar 2 gezinnen per uur. Voorheen waren dit 4 gezinnen per uur. Hierdoor kunnen onze medewerkers en gasten te allen tijde voldoende afstand van elkaar houden. Het enige nadeel hiervan is dat sommige dagen en tijdsvakken snel volgepland zijn. Dus wij adviseren dan ook om vooruit in te plannen (vooral in de weekenden), om teleurstelling te voorkomen.

Direct een afspraak inplannen? Klik hier

Naast mindering in gasten per uur hebben wij nog een hele lijst met aanpassingen die wij hebben gedaan om een bezoek aan De Baby Spa zo veilig mogelijk te maken. Denk aan plexieglas, desinfectiegel, en zelfs stickers op de vloer zodat bezoekers elkaar nooit zullen kruisen als ze deze volgen. In onderstaande video kun je precies zien hoe een bezoek aan De Baby Spa eruit ziet met onze nieuwe maatregelen:

Wil je alles over onze maatregelen nog eens op je gemakje teruglezen?
Klik dan hier

Hopelijk tot snel!