Baby spa summer deals

by in Babyfloat 10 juli 2023

Met de zomer in volle gang wil je natuurlijk niks liever dan je kleintje verwennen en laten genieten van speciale dingen. Wat is er dan beter dan een heerlijk ontspannen bij de baby spa? Deze zomer worden de deals alleen maar beter met onze fantastische summer deals op twee van ons meest geboekte arrangementen: De float only en de vriendjesdate float only. In deze blog gaan we deze twee top deals bespreken.

Float only

Baby floating is al geliefd bij ouders van baby’s vanwege de rustgevende ervaring die het biedt. Normaal is de float only €30,- maar met deze summer deal kun je al komen genieten voor slechts €25,-. Tijdens het babyfloaten krijgt je baby een speciaal ontworpen baby float om zijn nek en in een baby bubbelbad geplaatst. Hier kunnen ze lekker ontspannen en genieten van het gevoel gewichtloos te zijn. Het warme water en de zachte bewegingen zorgen voor een kalmerende ervaring. Naast dat het bieden van ontspanning heeft babyfloating ook vele andere voordelen. Het stimuleert de motorische vaardigheden, versterkt de spieren en helpt bij het verlichten van darmkrampjes. Ook kan het ervoor zorgen dat je baby beter slaapt.

Vriendjesdate float only

Tijdens de vriendjesdate float only kunnen 2 baby’s tegelijkertijd genieten van de ontspanning en plezier van de baby spa. Samen met een vriendje kunnen ze eerst apart ontspannen en genieten. Dit is niet alleen leuk voor de kleintjes maar ook leuk voor de ouders om elkaar weer te zien en bij te praten. De laatste 10 minuten van de vriendjesdate zullen de baby’s samen bij elkaar gezet worden om samen nog even te dobberen en genieten van elkaars gezelschap. Naast de voordelen die een float only ook biedt, versterkt de vriendjes ook de sociale interactie omdat je baby went aan de aanwezigheid van andere kinderen. Uiteraard kan je het ook dichter bij huis zoeken als jij een tweeling hebt! Normaal kost de vriendjesdate float only €70,- maar nu met deze top summer deal maar slechts €60,-!

Genoeg reden dus om gezellig met de kleine langs te komen met de kleine om te komen ontspannen tijdens een float only of een vriendjes date float only! Zien we jullie snel? ????