Het float only arrangement

by in Babyfloat, Rotterdam 6 mei 2024

We hebben het al eerder gehad over de verschillende arrangementen die wij van de baby spa Rotterdam bieden. In deze blog vertel ik je hoe het allemaal gaat bij ons in de babyspa wanneer je de float only sessie hebt geboekt.

De baby spa Rotterdam

Wat leuk dat je ons float only arrangement hebt geboekt! Ik zal beginnen met de aankomst bij de baby spa Rotterdam. Als je hebt aangebeld word er opengedaan en mag je naar binnen komen. Een van onze collega’s vraagt aan je hoe de kleine heet, zodat wij weten welke klant we voor ons hebben. Zij zal je dan vertellen dat je de Maxi-Cosi neer mag zetten op het daarvoor bedoelde plekje en je jouw baby eruit mag halen. Daarna mag je de kleine meenemen en zal onze collega je plekje aanwijzen waar jij vervolgens je kindje neer mag leggen en mag gaan uitkleden. Onze collega zal vertellen waar je de kleding neer kan leggen en wat er precies gaat gebeuren. Je mag alles uittrekken en het zwemluiertje aantrekken. Vervolgens komt de spa medewerkster de band omdoen die jullie hebben gekozen. Zij zal ook jouw baby in en uit het badje halen en probeer het alstublieft niet zelf. Wij snappen dat je heel voorzichtig bent met je kleine maar het is niet verantwoord om zelf je kleintje uit het water te halen. Onze collega’s hebben daar een speciale techniek voor geleerd. Op het moment dat je kleine uit het badje getilt wordt is de band namelijk volgelopen met water. Dit betekend dat de band zwaar is geworden. Onze collega’s gebruiken hierbij de juiste techniek zodat de kleine hier helemaal geen last van zal hebben.

Het baby Floaten

Je kleine is nu lekker in het water gezet door de medewerkster en nu gaan de lichtjes en de bubbeltjes aan. Nu kan het floaten gaan beginnen! Jouw baby gaat ongeveer voor 30 minuten lang het water in. De kleine kan lekker zijn gang gaan en even lekker genieten van de hydrotherapie. Dit helpt ze met de bloedsomloop, de longen en ook de spijsvertering maar het is ook goed voor het huidje van de kleine. Voor de ouders hebben we koffie, thee en water van het huis of cappuccino en fris tegen betaling. Nadat de baby floating klaar is word jouw kleine uit het water gehaald door de spa medewerkster. Die zorgt ervoor dat je kleine weer op de commode terecht komt en die doet de float band af. Wanneer die af is mag je jouw baby neerleggen.

Als je zou willen mag je natuurlijk je kleine lekker insmeren met een van onze olien. En daarna weer aankleden en dan zit jullie sessie erop. We hopen jullie snel weer te zien in onze spa om te genieten van de float only. Wil je nu al en afspraak maken? Kijk dan op onze website en maak een afspraak! Of wil je liever de float only sessie uitbereiden met een baby massage? Bekijk dan het float & shantala massage arrangement.