De massage olie van de baby spa Rotterdam

by in Algemeen 29 april 2024

Je hebt het waarschijnlijk al een keer gelezen in een van onze blogs of je hebt ze zien staan bij ons in de baby spa. Maar waar zijn ze nu precies goed voor en hoe zijn ze gemaakt? In deze blog leg ik je meer uit over onze verschillende olietjes.

De lavendel olie

De lavendel olie is rustgevend, dit is heerlijk voor tijdens de baby massage. Je zal merken dat wanneer jij je kleine aan het masseren bent dat je baby helemaal tot rust komt. Ook is de olie erg goed voor het huidje van je kleine, doordat de lavendel massage olie lekker in de huis word gemasseerd word het lekker zacht en soepel. Als je baby last heeft van eczeem is dit de olie die je kan gebruiken tijden de babymassage. Lavendel zorgt er namelijk voor dat je eczeem wordt verzacht. Hierdoor zal je kleine minder jeuk en last hiervan hebben. De olie is gemaakt van natuurlijke producten en zit geen alcohol in. Vandaar dat het voor iedere baby gebruikt kan worden voor tijdens de shantala massage. Je kan deze olie ook thuis gebruiken en zelf de kleine masseren zo kan je ook gelijk kijken of je de massage nog weet!

De mandarijn olie

De mandarijn olie ruikt niet alleen heerlijk maar heeft ook nog is een super fijne werking. Deze massage olie is goed voor de slaapproblemen van je baby. de geur van mandarijn heeft een kalmerende en relaxende werking dus als je kleine nog last heeft van slaapproblemen zou ik zeker voor deze olie gaan. Naast de slaapproblemen is de mandarijn olie ook goed voor de buikkrampjes van je kleintje. tot slot is deze olie 100% plantaardig en zit er ook geen alcohol in.

Buikjes olie

Onze buikjes olie is gemaakt met venkel, roomse kamille en cajeput. Door deze ingrediënten bevordert het de spijsvertering van jou baby en werkt het wind verdrijvend. Zoals je nu al wel weet zit er ook in deze olie geen alcohol, wij hebben dit bewust gedaan omdat alcohol voor een geïrriteerd huidje kan zorgen bij jou kleine. Dat is niet wat wij willen veroorzaken tijdens een rustgevende massage, daarom zijn al onze oliën 100% natuurlijk en bevat het geen spoor van alcohol.

Verder zijn al onze oletjes te koop in de babyspa of via onze webshop. Dus neem snel een kijkje op onze webshop of wie weet zien we jou snel in onze spa!