Float only nu voor €25,-

by in Babyfloat 27 mei 2024

Hoe leuk is het om samen wat te doen met je kleine! Bij de baby spa Rotterdam kan je samen helemaal tot rust komen tijdens een float sessie. Wat het nog leuker maakt is dat wij momenteel een aanbieding hebben lopen voor het float only arrangement! Maar wat zijn de voordelen van een float sessie? Dat leg ik je in deze blog allemaal uit. Lees je mee?

Wat is een baby float?

Een float only is een leuke manier om een band tussen ouder en baby te versterken. Terwijl het voor je baby ook nog is goed en ontspannend is. Tijdens een float only sessie gaat je kleine heerlijk drijven in een warm baby badje. Je baby krijgt een speciale band rond het nekje waardoor hij lekker vrij kan floaten. Tijdens de sessie worden ze in de gaten gehouden en begeleid door een van onze collega’s. Als je kleintje aan het floaten is wordt ervoor gezorgd dat er zo min mogelijk prikkels zijn zodat hij volledig kan ontspannen en genieten van zijn float sessie.

Voordelen van baby floating

De float only sessie kan veel voordelen met zich mee brengen voor jouw baby. Het kan namelijk een verlichting bieden van de spanning in de spieren maar ook kan het helpen bij de motoriek van je kleine. Door het bewegen en het trappelen kunnen de spieren sterker worden. Het warme water heeft een ontspannende werking op je baby. Zo kan het helpen om je kleine te kalmeren en kan het ervoor zorgen dat je baby makkelijker in slaap valt. Naast dat het warme water helpt bij het kalmeren hebben de bubbeltjes in het water ook een werking. Door de tegendruk van de bubbeltjes in het water kan dit een positieve werking hebben op de spijsvertering dit helpt ook weer bij de krampjes van jouw kleine. Al met al brengt een float sessie veel voordelen met zich mee!

Float only bij de baby spa Rotterdam

Bij de baby spa Rotterdam is je baby al welkom vanaf 2 weken oud voor de float only. Je kan gebruik maken van het float only arrangement tot je kleine 8 maanden oud is. Het andere arrangement dat we hebben voor baby’s tussen de 2 weken en 8 maanden is de float & shantala massage. Bij dit arrangement gaan ze eerst in het verwarmde badje om vervolgens een heerlijke shantala massage te krijgen die jij zelf mag uitvoeren bij je kleintje. Een van onze collega’s zal de massage voordoen op de pop. Na de 8 maanden hebben we de fun float en die is voor de baby’s van 8 tot 12 maanden. Bij deze sessie is het zo dat ze de band niet meer om het nekje krijgen maar ze krijgen een grotere band waarin ze kunnen zitten en natuurlijk ook speeltjes erbij. Onthoud wel dat alleen de float only nu voor €25,- is en dus niet de fun float of een van onze andere arrangementen. De actie loopt tot dat de advertenties online staan. Dus wees er snel bij en maak nu een afspraak. We hopen jou en je kleine snel bij ons in de spa te zien!