Gezuiverd water en schone badjes

by in Babyfloat 24 februari 2020

Er wordt ons vaak de vraag gesteld of het water in de badjes chloorvrij zijn. En het antwoord is.. Ja natuurlijk!

Al onze badjes worden gevuld met gezuiverd en gereinigd water. Hier voegen wij geen chloor of andere chemische stoffen aan toe, omdat dit natuurlijk niet fijn is voor de babyhuidjes. In onze spa zetten wij hygiëne en comfort boven alles. Daarom gebruiken wij ook een speciaal waterfilter. Hierdoor wordt het (al gezuiverde) water uit de leidingen extra gereinigd en komen er zelfs de kleinste vuildeeltjes niet in het water terecht.Daarnaast worden de badjes na elk bezoek grondig gereinigd, zodat elke baby optimaal kan genieten van een heerlijk schoon badje.

De temperatuur van de jacuzzi’s wordt automatisch geregeld en is hierdoor altijd de juiste temperatuur voor de baby’s. Dit is altijd tussen de 35 ° C en 37 ° C.

Onze hoezen van de floatbanden worden gewassen met parfumvrije wasmiddel en hierdoor zal deze zeker niet irriteren rond de nekjes van de baby’s. Dit geldt trouwens ook voor de handdoeken, badcapes en zwemluiers.

En ook de oliën die wij gebruiken tijdens de massage zijn parfumvrij en gemaakt van speciale plantenoliën waardoor de kans op huidirritaties minimaal wordt.

Nogmaals, hygiëne en comfort zijn voor ons belangrijke kernwaarden die wij proberen zo goed mogelijk na te streven. En daar zijn deze maatregelingen slechts een aantal voorbeelden van.

Waterfilter in De Baby Spa Tilburg