Privé sessie

by in Algemeen 17 februari 2020

Sinds kort is het mogelijk om in Tilburg een privé arrangement te boeken in onze fijne privéruimte. Deze ruimte hebben wij in de eerste instantie beschikbaar gemaakt voor de vriendjesdate, maar we merkten dat ook enkele bezoekers behoefte hadden aan meer privacy tijdens hun bezoek.

Vriendjesdate
Wil je samen met je vriendin of zus etc. en haar kleine komen? Dan kunnen jullie heerlijk samen in alle rust genieten in onze privéruimte. Onze privéruimte heeft 2 reguliere jacuzzi’s beschikbaar. De kleintjes ondergaan dan tegelijkertijd en naast elkaar het float & massage arrangement in de privéruimte. Tegen het eind van de floatsessie
Boek de vriendjesdate HIER voor maar €80,-.

Privé sessie
Kom je nou alleen, maar wil je toch in alle rust kunnen genieten van je kleine zonder andere gezinnen om je heen? Dan kun je de privéruimte ook in je eentje huren. Je boekt dan een privé sessie. De privé sessie komt overeen met een float & shantala arrangement maar je bent dan alleen in een fijne privé ruimte. Hierdoor betaal je een kleine meerprijs van €10,-. Een privésessie kost je dus maar €40,-.

Boek je privé sessie hier: