Vanaf en tot welke leeftijd zijn de arrangementen geschikt?

by in Algemeen 2 maart 2020

De meeste gestelde vraag die wij vaak dagelijks nog krijgen is : ‘Vanaf en tot welke leeftijd zijn jullie arrangementen geschikt?’

Onze arrangementen zijn al geschikt voor kindjes vanaf 2 weken. Maar niet alle kindjes zullen de gehele behandeling volhouden als ze pas 2 weekjes oud zijn. Hierdoor kiezen de meeste ouders ervoor om te wachten tot ze sterk en oud genoeg zijn zodat ze het optimale uit de behandeling kunnen halen. Bij sommige kindjes is dit al vanaf 2 weken, maar bij sommige kindjes is dit pas bij 2 maanden. Als ouder kun jij dit het beste zelf inschatten.

Onze arrangementen zijn geschikt voor kindjes tot 8 maanden. De reden dat wij voor 8 maanden als grens hebben gekozen is omdat wij ervaren hebben dat kindjes van ouder dan 8 maanden vaak gaan staan en afzetten in het badje. Ze zijn simpel weg gewoon te groot geworden voor het badje en kunnen hierdoor niet meer vrij drijven en bewegen. Daarnaast beginnen ze vanaf die leeftijd ook meer besef te krijgen, en vinden ze de band om de nekjes vaak niet meer prettig.

‘Maar mijn kindje is 8 maanden, maar houdt heel erg van badderen. Mogen wij alsjeblieft toch nog komen?’

Wij vinden het erg moeilijk om te zeggen dat een gezin niet meer welkom bij ons is, en dit zullen wij dan ook niet zomaar zeggen. Maar wij willen graag benadrukken dat ons advies echt is om geen bezoeken meer in te plannen nadat de baby de leeftijd van 8 maanden heeft bereikt.

Wanneer je ons advies negeert of je niet goed inleest, en hierdoor toch met een baby ouder dan 8 maanden de baby spa bezoekt is dit geheel voor je eigen risico. De Baby Spa zal dan geen geld retourneren of de behandeling op een ander moment opnieuw voor jullie inplannen.

Wanneer je andere vragen/onduidelijkheden hebt dan horen wij dit graag. Of neem eens een kijkje tussen onze ‘Veelgestelde vragen’ via onderstaande link: https://debabyspa.nl/contact/veelgestelde-vragen/