Floaten bij De Baby Spa wordt vergoed

by in Algemeen, Babyfloat, Rotterdam 19 september 2022

De float sessies die wij bieden is leuk en bijzonder, maar het is ook een gezonde activiteit. Je kleintje krijgt een speciale drijfband om en mag dan lekker dobberen in het warme water van het baby badje. Je zult zien dat je kleine heerlijk zal ontspannen. Na een tijdje kunnen de bubbels en gekleurde lampen nog aan en wordt het ook nog een leuk spektakel. Floaten biedt ontzettend veel voordelen. Zo brengt het jullie dichterbij elkaar en bevordert het de ontwikkeling van die kleine frummel.

Voordelen van floaten

Het floaten bevordert zowel de emotionele als de lichamelijke ontwikkeling van je kleintje en wij helpen je er graag bij. Hieronder lees je de voordelen op een rijtje;

  • Floaten verbeterd de balans en de coördinatie van je kleintje. In de toekomst zal dat helpen bij het kruipen, lopen en zwemmen.
  • Door het warme water zullen de spiertjes ontspannen en zal het een kalmerende werking hebben op de baby. Dit is goed voor het slaapritme.
  • De tegendruk van het water helpt tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering.
  • De float sessie is een lichte workout die helpt bij het versterken van de longen, de spieren en het hartje van je kleine.
  • Het voelen van het water ondersteund de ontwikkeling van de hersenen.

Jouw Floatsessies vergoed!

Wist je dat jouw Floatsessies tot €150,- per jaar vergoed kunnen worden door jouw zorgverzekering? Als je een aanvullende zorgverzekering jij & jonge kinderen hebt bij NN, zullen ze de hydrotherapie (Floaten) bij De Baby Spa vergoeden! Aangezien wij al arrangementen vanaf €30,- aanbieden, betekent dit dat je tot 5 keer per jaar kan komen genieten, terwijl alles vergoed wordt! ???? Wij proberen onze arrangementen altijd al zo goedkoop mogelijk te houden, zodat we voor ieder gezin toegankelijk blijven. Maar nu met deze regelgeving wordt het al helemaal toegankelijk voor iedereen! Zo kan iedereen zelf de voordelen ervaren van een Floatsessie bij De Baby Spa.

Kom jij ook gezellig met die kleine langs? Hopelijk zien we jullie snel. Boek hier jouw arrangement!