De allerleukste Kraamcadeaus

by in Algemeen 26 september 2022

Misschien is je zus, nichtje, vriendin of collega zwanger en wat is nou een leuk cadeau? Je weet ook niet wat ze van andere mensen krijgen en je wilt toch dat ze er echt wat aan hebben. Geen probleem wij hebben genoeg tips.

Cadeaubon

Wij bieden ontzettend veel leuke arrangementen die echt een band creëren tussen ouders en kind. Wat wil je nog meer? Je kan een cadeaubon bestellen met verschillende bedragen, deze kunnen de ouders binnen twee jaar verzilveren.  Vervolgens kunnen de  ouders kiezen voor het arrangement die het beste bij hun past.  De kleintjes kunnen bij ons heerlijk floaten in een badje. Voor het badje staat er een bankje waar de ouders plaats kunnen nemen en kunnen toekijken hoe die kleine aan het genieten is. Bij de meeste arrangementen zit er ook een shantala babymassage bij. De ouders mogen dan zelf de massage geven en worden begeleid door een van onze toppers. Hierbij krijgen de ouders ook tips die ze thuis kunnen gebruiken. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van een speciale massage oliën die een rustgevende werking hebben. Je zult snel merken dat die kleine tot rust komt en intens geniet van deze behandeling, vooral na een floatsessie.

Producten

Naast onze arrangementen hebben wij ook onze leuke producten, waar je een leuk cadeau mee kan samen stellen. Wij hebben ontzettend leuke handdoeken met verschillende bedrukkingen. Ook kan je een schattig knuffeldoekje (Happy Horse) bestellen en kan je gratis een naam laten bedrukken, hoe leuk is dat?

Wij verkopen ook onze eigen massageoliën;

Buikjes Massageolie; De essentiële oliën in de buikjes massageolie zijn venkel, Roomse kamille en kajeput. De olie is wind verdrijvend en bevordert de peristaltiek. Daarnaast helpt het tegen buikkrampjes en bevordert het de spijsvertering.

Lavendel Massageolie; De lavendel massageolie heeft een rustgevende werking en is goed voor de huid. Daarnaast werkt het ook goed tegen eczeem.

Mandarijn Massageolie; De mandarijn massageolie heeft de vrolijke geur van mandarijn. Het ruikt niet alleen lekker, maar het helpt ook tegen slaapproblemen en buikkrampjes!

Zo kunnen de ouders die kleine frummel ook thuis lekker verwennen.

Om je kraamcadeau helemaal af te maken kan je ook nog kiezen voor een super leuke ballon met een knuffeltje van Happy Horse én een cadeaubon erin!

Ik denk dat jij nu wel een heel tof kraamcadeau kan samenstellen, kijk maar gauw op onze website en bestel jouw cadeau direct ????