Het Fun Float arrangement

by in Babyfloat, Shantala babymassage 3 juni 2024

Binnen de baby spa bieden wij verschillende arrangementen aan voor jouw baby. Dus is jouw baby tussen de 8 en 12 maanden oud? Misschien is het Fun Float arrangement dan iets voor jou! Lees hier meer over het fun float arrangement.

Wat houdt het Fun Float arrangement in?

Het Fun Float arrangement is voor baby’s die tussen de 8 en 12 maandjes oud zijn.

Je vraagt je misschien af, wat is een fun float eigenlijk? Een fun float is eigenlijk een speciale zitband waar de baby in kan zitten. De fun float geeft goede ondersteuning, zo kan de kleine gewoon lekker spelen en bewegen. Dit arrangement duurt ongeveer 30 – 45 minuten. Dit ligt eraan of de baby nog een massage krijgt. De shantala babymassage gaat in overleg met de ouders! Dit omdat de baby’s vanaf 8 maanden best bewegelijk zijn en niet graag meer stil willen liggen. Mocht de baby massage niet doorgaan, dan mag de baby wat langer genieten van het floaten.

Hoe ziet een Fun Floating sessie eruit?

Tijdens dit arrangement zit je baby zeker niet stil. De kleine kan vrij uit spelen en bewegen!

Bij binnenkomst wordt je warm verwelkomd door 1 van onze medewerkers. Wel is het belangrijk dat je 5 minuten voor aanvang aanwezig bent zodat de opstart rustig verloopt. Vervolgens mag je zelf de baby uitkleden op de commode en klaarmaken om lekker te gaan floaten! Hierna gaan we richting het badje en zetten wij de kleine in de speciale zitband.

Dan begint natuurlijk het fun floaten! Jouw baby kan lekker genieten van het warme water, de bubbels en de gekleurde lampjes.

Waar is baby floating goed voor?

Baby floaten brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder heb ik ze even op een rijtje gezet!

  • Een rustgevend gevoel voor je baby dat invloed kan hebben op het slaapritme.
  • Door een lichte waterdruk heeft dit een goede invloed op de spijsvertering. Ook helpt het tegen de babykrampjes.
  • Een leuke manier van spelen. Maak er een soort poolparty van met de bubbels en lampjes!
  • Baby floating helpt met de balans van je baby. Dit kan later helpen als de kleine leert lopen, kruipen en zwemmen!

Andere arrangementen

Zoals ik je al eerder heb verteld, bieden wij dus verschillende arrangementen aan. Heb je een baby’tje die jonger dan 8 maanden is? Bekijk dan de Float & Shantala baby massage. Tijdens deze sessie ontspant je baby in een fijn bubbelbad en krijgt de baby een baby massage van jou zelf! Dit arrangement is voor baby’s vanaf 2 weken!

Wil je meer te weten komen over onze arrangementen? Die vind je hier!