Plan je afspraak op tijd in

by in Algemeen 19 mei 2020

Hoewel het werken volgens de richtlijnen natuurlijk eventjes wennen was, voelde het afgelopen week weer als vanouds. Het was weer een gezellige en drukke week met sommige dagen zelfs helemaal volgeboekt. En wat hadden we de blije baby gezichtjes toch gemist!

I.v.m. de coronamaatregelen hebben wij de keuze gemaakt om maar 2 arrangementen per uur in te plannen i.p.v. 4 arrangementen per uur. Hierdoor kunnen onze medewerkers en gasten te allen tijde voldoende afstand van elkaar houden. Maar helaas hebben we hierdoor ook al wat gezinnen moeten teleurstellen, omdat sommige dagen en tijdvakken natuurlijk veel sneller volgepland zijn dan normaal.

Daarom willen we jullie vragen om zo veel mogelijk je afspraak vooruit in te plannen om teleurstelling te voorkomen. Vooral wanneer je in het weekend naar De Baby Spa Rotterdam wilt komen, want daar zijn de aankomende 2 weekenden zelfs al helemaal vol geboekt op een uurtje na.

Plan hier direct je afspraak in voor Rotterdam

Maar ook de weekenden in Tilburg zijn aardig druk, en ook daar zijn nog maar enkele tijdsvakken beschikbaar. En hier hebben wij door onze privéruimte natuurlijk een plekje extra om in te plannen. Want wanneer je een arrangement boekt in de privéruimte kun je natuurlijk altijd voldoende afstand houden tot andere gasten. En ook onze medewerksters zullen hier zo veel mogelijk voldoende afstand proberen te bewaren.

Plan hier direct je afspraak in voor Tilburg

Wij zijn dan ook druk bezig om onze privéruimte in Rotterdam te verbouwen zodat ook hier ook weer privé arrangementen kunnen worden aangeboden. Zo kunnen wij nog meer gezinnen verwennen elk uur.

We hopen jullie snel weer te zien bij De Baby Spa Rotterdam of Tilburg.