Een Float & Shantala arrangement bij de baby spa

by in Babyfloat, Rotterdam, Shantala babymassage 30 mei 2023

Een float en shantala arrangement bij de baby spa is niet alleen een heerlijke ervaring voor je baby, maar ook voor jou een kans om te ontspannen en genieten met de kleine. In deze blog gaan we je vertellen wat je gaat doen als je gezellig langs komt voor een float en shantala baby massage bij de baby spa.

Aankomst bij de baby spa Rotterdam

Wanneer je aankomt bij de baby spa wordt je ontvangen door onze medewerkers. Je krijgt uitgelegd wat er gaat gebeuren en je kan je baby rustig uitkleden op de commode. Je krijgt van ons een zwemluier die je om kan doen en wij doen de floatband bij de kleine om. Het baby floaten kan beginnen!

Baby floating

Je baby wordt door een van onze medewerkers in het bubbelbadje gezet en kan heerlijk genieten van de bubbels en ontspannen! Het warme water werkt kalmerend, ontspannend en is goed voor het slaapritme. Ook kan het helpen tegen krampjes. Baby’s van 8 tot 12 maanden gaan in een fun float. Een fun float is een speciale baby float waar je baby in kan zitten en veilig kan spelen en dobberen in het water. Wanneer het floaten erop zit halen wij de kleine weer uit het water en kan je hem lekker afdrogen.

Shantala babymassage

Wanneer jij en de kleine er klaar voor zijn mag je een lekkere olie uitkiezen om jouw baby mee te masseren. We hebben buikjes olie, lavendel olie en mandarijn olie. Elk van deze oliën hebben hun eigen werking, zijn 100% natuurlijk en ruiken heerlijk. Onze babymasseuse doet de shantala massage voor op een pop zodat jij de massage zelf aan jouw kleine kan geven. Door zelf de massage te geven krijg je een sterkere band met je kleine en kom je zelf ook tot rust. Baby’s van 8 tot 12 maanden kunnen worden afgeleid door hun omgeving en daardoor niet meer stil willen liggen. Daarom doen we de shantala baby massage in overleg en kan er langer gefloat worden als we besluiten de massage niet te geven!

Na met de baby massage

Als je klaar bent met de babymassage kan je de kleine weer warm aankleden en gaat hij weer helemaal zen mee naar huis. Natuurlijk kan je gelijk een nieuwe vervolgafspraak maken om nog een keer langs te komen. Wil je deze unieke ervaring iemand cadeau doen? Wij verkopen ook baby spa cadeaubonnen waarmee je iemand blij kan maken met een lekker arrangement.