Een bezoek aan De Baby Spa als Valentijnsdag cadeau!

by in Babyfloat, Rotterdam 30 januari 2023

Valentijnsdag komt steeds dichterbij! We kunnen weer lieve Valentijnsdag cadeaus gaan verzinnen voor je geliefde. Heb jij nog geen Valentijn cadeau? Denk dan eens aan een bezoek aan De Baby Spa. Ga voor een cadeaubon of plan een bezoek in voor de periode rondom Valentijnsdag. Lees er meer over in de nieuwe blog!

Een cadeaubon als Valentijn cadeau

Wil je een tastbaar Valentijns cadeau geven? Ga dan voor een cadeaubon van De Baby Spa. Kies uit de bedragen €20,- 30,-, €40,-, €50,- of €90,- en laat een cadeaubon bezorgen via de post of bestel het via de mail. Met een cadeaubon van €30,- geef al een geheel Float Only arrangement. Toch liever een Float & Massage arrangement als Valentijn cadeau geven? Ga dan voor een cadeaubon €40,-! Met een cadeaubon geef je super leuk uitje aan je geliefde met het gehele gezin.

De Baby Spa in Valentijn sferen

Je kan je geliefde ook verrassen met een bezoek aan De Baby Spa. Je geeft dan geen tastbaar cadeau maar neemt hem of haar als verrassing mee voor een leuk uitje met de kleine. Vanaf 6 februari zal De Baby Spa helemaal in Valentijn stijl ingericht worden. Zo zullen er allerlei hartjes ballonnen hangen en wordt debabyspa in het rood verlicht. Dit maakt het een super leuke Valentijn experience voor de kleine en de bezoekers die meegaan. Ook onze privéruimte zal speciaal ingericht worden voor Valentijn. Wil jij in de periode voor Valentijnsdag in de privéruimte genieten? Maak dan snel een afspraak voor een privésessie voor maar €50,-! Daarnaast vindt de vriendjesdate ook plaats in de privéruimte. Bij dit arrangement voor twee baby’s genieten ze eerst van een heerlijke floatsessie. Aan het eind van het floaten mogen ze ook nog even samen in één badje baby floaten. Daarna krijgen ze een heerlijke shantala babymassage die je zelf mag uitvoeren onder begeleiding. Dit maakt het een super leuk Valentijnsdag cadeau! Toch liever een ander arrangement? Maak dan hier een afspraak en kom genieten vanaf 6 februari van je bezoek in Valentijn sferen!

Wil je een heel ander Valentijn cadeau geven dan een bezoek aan de babyspa? Bekijk dan ook eens de Valentijnsdag cadeaus van onze partner Tshirtdeal! Daar kan je terecht voor o.a. een hart ballon met eigen tekst, gegraveerde armbandjes en I Love You mini me knuffel kussens!