De fun float sessie bij de baby spa Rotterdam

by in Babyfloat 2 april 2024

Is je kindje 8 maanden en wil je toch naar de baby spa? Dat kan bij ons! Wij bieden namelijk de fun float aan die speciaal voor baby’s zijn die tussen de 8 en 12 maanden zijn.
De fun float sessie heeft een andere band voor de kleine. Ze hebben nu geen band meer om de nek maar nu zitten ze in de band.

Het arrangement verloopt als volgt

We verwachten je 5 minuten voor aanvang bij ons in de baby spa Rotterdam. Als je binnenkomt begeleid een van onze collega’s je naar de commode waar jij je kleine mag gaan uitkleden. Daarna krijgt je baby een ‘zwembroekje’ aan. Als jij jou kleintje aan het uitkleden bent dan legt een van onze collega de band alvast in het water. Zodra jij klaar bent met het klaarmaken van je baby dan mag je die zelf in het water zetten, onze collega helpt je dan om te zorgen dat de beentjes in de gaten zitten en dan mag je de baby langzaam naar beneden laten zakken. De bubbeltjes worden aangezet en er worden extra speeltjes gepakt zodat je kleine lekker kan gaan spelen in het warme water. Door deze speciale band is je baby veilig en kan die elk moment genieten van het babybadje.

De baby masage

Als je baby lekker in het water zit vraagt 1 van onze collega’s of je iets te drinken wilt. Ook word er gevraagd of je de shantala massage wilt of dat je jou kleine toch lekker 30 minuten in het water wilt laten zitten. Bedenk wel dat de babymassage tussen de 10 en 15 minuten duurt. Het is dan wel handig dat die stil blijven liggen. Daarom vragen wij dit aan je. Jij kent jou baby het beste dus als je denkt dat jou kleine dat volhoud dan kan je natuurlijk altijd de massage doen. Het is dan wel dat de baby dan 20 minuten in het water zit in plaats van 30 minuten. Als je de keuze maakt om niet de massage te kiezen is dat niet erg je kleine gaat dan gewoon lekker 30 minuten in het baby badje en daarna mag je die natuurlijk insmeren met 1 van onze oliën.  

We hebben 3 verschillende soorten oliën. We hebben de lavendel olie die is goed voor het huidje, is rustgevend en kan helpen met eventueel eczeem. Daarnaast hebben we de mandarijn olie die is juist weer goed voor de buikkrampjes en de slaapproblemen. En als laatste hebben we de buikjes olie die is goed voor de spijsvertering en is wind verdrijvend. Wij bij de babyspa hebben dus een ruime keuze uit oliën waar jij gebruik van mag maken.

De voordelen van baby floating

Naast dat het leuk is om je bay zo te zien floaten heet het baby floaten ook een aantal voordelen voor jou kleine.

  • Het warme water werkt voor de kleine erg rustgevend. Dit kan het slaapritme verbeteren.
  • De lichte druk van het water helpt tegen babykrampjes en is goed voor de spijsvertering.
  • Voor de kleine is het ook een leuke manier van spelen. Zeker als de bubbels aan gaan met de gekleurde lampjes
  • Babyfloaten helpt ook met het balans wat later weer kan helpen met leren lopen, kruipen en zwemmen.

Andere arrangementen

Is jou kleine nog geen 8 maanden? Dan kan je toch met je baby bij ons terecht voor een heerlijke float & shantal massage. Dit kan als vanaf 2 weken oud tot 8 maanden oud. Bij deze sessie krijgt je baby de band om het nekje. We hebben niet alleen het float en shantala massage arrangement voor deze leeftijd maar hebben ook de float only arrangement. Bij dit arrangement gaat je baby 30 minuten in het water. Toch liever alleen de baby massage? Dat is bij ons ook mogelijk wij hebben namelijk ook het shantala massage arrangement! Heb je een vriendin die ook een kleine heeft? Kijk dan voor de vriendjes date. Dit kan je ook als vriendjesdate float only boeken! Kijk op onze website en wie weet zien we jou snel bij ons in de spa!