Kraamcadeau van de baby spa

by in Algemeen, Rotterdam 25 maart 2024

Heb je binnenkort een kraambezoek, gender reveal of een babyshower? Dan hebben wij de perfecte cadeaus voor jou! Wij bij de baby spa Rotterdam bieden niet alleen ontspanbehandelingen aan maar ook hele leuke cadeaus. in deze blog vertellen we alles over de geweldige en unieke cadeaus die te leuk zijn om te geven!

Happy horse

De knuffeldoekjes van happy horse zijn altijd goed! Wat fijn is aan de happy horse knuffeldoekjes is dat het persoonlijk gemaakt kan worden. Je hebt nu namelijk de keuze uit de deep blue, deep pink, ivory en de pink knuffeldoekjes en het word ook nog eens gratis geborduurd met de naam van de kleine! De knuffelbare doekjes worden al snel een bron van troost en veiligheid. En omdat je het kan personaliseren blijft het ook een blijvende herinnering. Dit heb je al voor €12,95,-. Tip van flip: koop er altijd 2 want als de een in de was zit heb je altijd de andere en heb je toch nog een goede nachtrust!

Cadeaubonnen

Weet je nou niet welk arrangement je moet boeken voor de kleine? Geef dan een cadeaubon van de babyspa! Zo kunnen de ouders zelf kijken welk arrangement ze willen boeken. We hebben verschillende bedragen voor de cadeaubonnen. We hebben de €20, €30, €40, €50, €60, €70, €80 en €99. De prijzen zijn gelijk met de arrangementen die wij bieden. Zo is de €40 gelijk aan het float only arrangement of de shantala massage, de €50 is gelijk aan het float & shantala massage arrangement of de fun float. De €60 cadeaubon is weer voor de privé sessie, dus als je ze even met zijn 3tjes wilt verwennen kan je dus voor deze optie kiezen. Ze zijn dan namelijk met zijn 3tjes alleen in de privéruimte. Maar als je zelf ook een kleine hebt kan je eraan denken om de €99 cadeaubon te geven die is namelijk voor de vriendjesdate! Dus dan geef je het cadeau maar ook gelijk een cadeau voor jezelf!

Handdoeken

Nadat je jouw baby in bad heb gedaan is er natuurlijk niks leuker dan een gepersonaliseerde badcape. Wij bij de baby spa hebben de treated like a king badcape of de de treated like a queen badcape. Deze kan je gratis laten bedrukken! Dit is toch te leuk! Naast de badcape hebben we ook de treated like a king handdoek en de treated like a queen handdoek. Dit kan je natuurlijk lang gebruiken want later als je met je kleine gaat zwemmen kan je deze ook meenemen!

Stuffer balloncadeau

Kan je geen keuze maken? Dan hebben we onze stuffer cadeauballonnen. In deze ballonnen zit namelijk een happy horse knuffel in die we in 14 verschillende kleuren hebben! En een cadeaubon voor de baby spa rotterdam van €40. De knuffel kan je geheel zelf personaliseren, door bijvoorbeeld de naam op de oortjes te laten borduren. We hebben natuurlijk de blauwe stuffer ballon voor een jongen en de roze stuffer ballon voor een meisje. Dit is natuurlijk een leuke verschijning en nog leuker als de ouders hem openmaken want dan komt de cadeaubon met de knuffel eruit!

Ben je nieuwsgierig hoe het er allemaal uitziet? Neem dan een kijkje op onze webshop en wie weet verras jij binnenkort wel een nieuw stel ouders met 1 van onze toffe cadeaus.