De eerste mijlpalen van jouw baby

by in Algemeen 31 oktober 2022

De tijd kan zo voorbij vliegen en zeker met een kleintje in je leven lijkt dat nog wel 10 keer zo snel te gaan. Voor je het weet kunnen ze weer iets nieuws of sta je weer versteld van wat jouw baby allemaal kan. Dan kom je er echt achter dat alle clichés waar zijn….. Geniet ervan zolang jouw baby nog klein is, want voor je het weet gaan ze het huis uit ???? In deze blog hebben we een aantal mooie mijlpalen van jouw kleine op een rijtje gezet. Lees je mee?

De eerste lach

Hoe lief en schattig is het eerste echte lachje van jouw baby. Daar smelt je toch van! Meestal is dit rond de 6 weken. Dit zal een lief lachje zijn. Het echte schaterlachen zal je nog ietsjes langer geduld voor moeten hebben. Dit is meestal rond de 4 maanden.

Een eerste woordje

In eerste instantie zal jouw baby proberen te communiceren met je via huilen, lachen, of andere ‘trekjes’ maar vanaf ongeveer 4 maanden oud gaat dit door middel van baby gebrabbel. Je zal héle verhalen aan moeten horen, maar voor jou is dat natuurlijk geen probleem, want ook hier ben je weer ape trots op! ???? Een echt woordje komt pas als ze ietsjes ouder zijn. Meestal is het eerste bewuste woordje, zoals papa of mama, rond de 10e maand.

Het eerste babytandje

Je kent het beeld vast wel; een lachende baby met twee van die witte kleine tandjes die je toelachen in dat kleine mondje. Dit is een mijlpaal die wat betreft de aanloop ernaar toe niet altijd even leuk is, maar uiteraard wel een belangrijke mijlpaal! De baby kan er behoorlijk wat last van hebben als zijn eerste tandje(s) door komt/komen. Ook zal hij veel behoefte hebben om te bijten en zal er hier en daar wel eens wat kwijl uit kunnen lopen. Dit zijn dan ook de meest bekende symptomen als het gaat om het doorkomen van de tandjes. Meestal gebeurt dit tussen de 4 en 7 maanden.

De eerste keer kruipen

Meestal zie je jouw kleine eerst een beetje tijgeren, billenschuiven of op andere creatieve manieren vooruit proberen te komen, totdat je hem ineens ziet kruipen! Dan kan je gaan beginnen met het veiligstellen van alle kwetsbare spullen die zich laag bij de grond bevinden, haha ???? Als een speer zijn ze van de ene kant van de kamer aan de andere kant van de kamer en grist hij onderweg nog wat leuke souvenirs mee van jouw salontafel. Oeps…. Maar het hoort er allemaal bij! En eerlijk is eerlijk, ook dit is weer een mijlpaal om hartstikke trots op te zijn natuurlijk.

De eerste keer naar De Baby Spa

De eerste keer naar De Baby Spa kan natuurlijk niet ontbreken bij deze opsomming van mijlpalen. Want dit is een ervaring om nooit te vergeten. Samen als kersvers gezin erop uit is natuurlijk het leukste wat er is en daarnaast is het leuk voor iedereen! De kleine geniet van de heerlijke Floatsessie en Shantala babymassage (die jullie zelf geven) en daardoor genieten jullie automatisch mee ????

We hebben nu nog een tijdelijke herfstactie waarbij de Float Only al voor €25,- geboekt kan worden! Hurry up, want dit is de laatste week van deze topactie ????