Uitjes tijdens de Herfstvakantie met jouw kleine

by in Algemeen 24 oktober 2022

Voor een deel van het land zit de herfstvakantie er alweer op, maar voor een ander groot deel begint de herfstvakantie vandaag! Je kent het vast wel, iets leuks willen doen samen met je partner en de kleine, maar wát ga je doen? Zeker als je kindje nog onder het jaar is, vallen er al gauw een hele hoop dingen af. Wij hebben even met je meegedacht en een aantal leuke dingen op een rijtje gezet!

Wandelen

Het mag dan wel wat frisser zijn buiten, maar dat hoeft niet te betekenen dat je niet naar buiten kan gaan. Juist in de herfst is het heerlijk om een frisse neus te halen buiten. Kleed jezelf en de kleine wel goed aan, want ookal schijnt het herfst zonnetje, toch kan de kou of de wind nog verraderlijk zijn ????

Fietsen

Pak lekker de fiets en rij naar een mooi natuurgebied! Wat is de natuur toch altijd mooi in de herfst. Al die felle, mooie kleuren aan de bomen en om je heen. Misschien kan je nog een mand meenemen met wat lekkere dingetjes en dan plof je lekker ergens neer en dan kan je gezellig picknicken met elkaar!

Naar de kinderboerderij

Diertjes kijken is ook altijd erg leuk voor je kleine en waar kan je dit nu beter dan op de kinderboerderij? Tussen de geitjes, kippen, konijnen, cavia’s en nog veel meer dieren! Is jouw kleine een dierenvriend? Dit kan je natuurlijk ook leuk combineren met het wandelen en/of fietsen. Dan heb je gelijk een leuke tussenstop waar je je picknickmand erbij kan pakken ????

Boekje lezen

Misschien lijkt hij nog te jong om een boekje te lezen, maar het luisteren naar jouw stem kan erg rustgevend zijn voor jouw kleine. Dus als het weer even niet meezit en je lekker de hele dag binnen wilt blijven, neem je kleine dan lekker mee in je eigen huis. Loop rondjes door het huis en vertel aan hem wat je allemaal ziet, zet leuke kinderliedjes op en zing met ze mee, lees boekjes samen, etc.

Naar De Baby Spa

Uiteraard kan De Baby Spa niet ontbreken bij dit lijstje! Want wat is er nou leuker dan met jouw kleine naar De Baby Spa gaan en heerlijk met elkaar genieten en ontspannen? Daarnaast kan je altijd naar De Baby Spa, aangezien het altijd lekker warm is bij ons binnen, dus het weer buiten vergeten we even ????

De Baby Spa is speciaal voor kinderen tussen de 2 weken en 12 maanden oud, dus perfect voor een leuk uitje in de Herfstvakantie met jouw baby. Naast dat jullie hiervan zullen genieten, zal de kleine ook optimaal genieten en helemaal tot rust komen tijdens zijn Float & Massage sessie! ????

Zien we jullie snel?