Onze massageoliën nu ook online verkrijgbaar!

by in Shantala babymassage 11 januari 2021

De Shantala Babymassage is voor elke baby een genot. Bij de Shantala babymassage wordt er gebruik gemaakt van heerlijke massageoliën. De massageoliën hebben verschillende positieve werkingen voor de baby en daarnaast zijn ze ook nog eens 100% plantaardig.

Helaas zijn wij momenteel gesloten vanwege het coronavirus en kunnen de Shantala Babymassages niet in onze spa worden gegeven. Maar niet getreurd! Vanaf nu zijn de verschillende massageoliën ook online verkrijgbaar in de webshop op onze website. De technieken heb je al geleerd bij je bezoek aan onze Spa. Maar nu kan je ook de Shantala babymassage thuis helemaal compleet maken met een heerlijke massageolie! Online zijn er drie verschillende massageoliën verkrijgbaar met ieder zijn eigen positieve werkingen.

Buikjes massageolie

De essentiële oliën van de buikjes massageolie zijn venkel, Roomse kamille en kajeput. De venkel zorgt ervoor dat stilstaande verkrampte lucht in de buik in beweging zal komen. Wanneer je baby last heeft van buikkrampen zal dit dan ook de ideale massageolie zijn. Daarnaast zullen de ritmische samentrekkingen van de darmspieren bevordert worden door de venkel. Dit zorgt ervoor dat de spijsvertering van de baby zal verbeteren!

Wil jij een massageolie die helpt tegen buikkrampjes?
Kies dan voor de buikjes massageolie en bestel hier!

Lavendel massageolie

Onze massageolie met lavendel is heel rustgevend. Tijdens het masseren zal je merken dat je baby helemaal tot rust komt en zo extra kan genieten van de massage. Daarnaast is deze olie erg goed voor de huid. Door de lavendel massageolie wordt de huid zacht en soepel. Wanneer je baby last heeft van eczeem is deze massageolie de beste keuze. Lavendel zorgt er namelijk voor dat je eczeem verzacht wordt. Hierdoor zal je baby minder jeuk en last hebben hiervan.

Op zoek naar een rustgevende massageolie?
Klik dan hier om de lavendel massageolie te bestellen!

Mandarijn massageolie

Wil je een massageolie die heerlijk ruikt? Dan is de mandarijn massageolie de ideale optie. De vrolijke geur van mandarijn ruikt heerlijk. Naast dat het lekker ruikt heeft het ook nog eens zijn voordelen. Zo bevat deze massageolie essentiële oliën die helpen tegen buikkrampjes en slaapproblemen.

Heeft jou baby slaapproblemen?
Probeer dan eens de mandarijn massageolie en bestel hier!