Black Friday & Cyber Monday

by in Algemeen 2 december 2019

Wat een heerlijk weekend was het weer. Zowel onze locatie Rotterdam als Tilburg zaten lekker vol. We hebben veel kleintjes en gezinnen mogen verwennen.

Daarnaast hadden wij ook een super scherpe aanbieding lopen i.v.m. Black Friday. Namelijk 2x een float en Shantala Babymassage arrangement voor maar €50,-

Door het grote succes van die actie, hebben wij deze nog een dagje doorgetrokken. Vandaag, op Cyber Monday, kun je deze deal nog steeds kopen!

Hoe werkt de actie?

– Kies eerst desbetreffende locatie uit waar je je bezoeken wilt verzilveren.
Voor Rotterdam klik je hier en voor Tilburg klik je hier. (Helaas is deze actie al verlopen)

– Selecteer de Black Friday Deal & reken vervolgens af via de gewenste betaalwijze.

– Er zijn nu 2 bezoeken als ‘tegoed’ bijgeschreven in je persoonlijke account.

– Vervolgens kun je de bezoeken gaan inplannen. Kies datum en tijd wanneer dit jou uitkomt. Zo kun je 2 bezoeken voor jezelf en jouw kleine inplannen, maar ook samen met een vriendin en haar kleine komen. Vermeld dan ook even de naam van de andere baby die ook mee komt. Zo weten wij dat jullie met twee kleintjes komen en kunnen wij dit voorbereiden. Na het inplannen van je bezoek reken je als het ware af met je ‘tegoed’ in je strippenkaart.

– Let op: de bezoeken zijn 3 maanden na aankoop geldig. Dus zorg ervoor dat je binnen 3 maanden je bezoeken ingepland hebt staan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *