De Baby Spa Cadeaubon

by in Algemeen, Babyfloat, Rotterdam 23 oktober 2023

Heb jij binnenkort een Babyshower, Gender reveal, een verjaardag of wil jij gewoon zomaar iemand een super leuk cadeautje geven? Dan hebben wij het perfecte, cadeau voor jou! De Baby Spa cadeaubon.

Wij hebben verschillende bedragen van de cadeaubonnen.  Met deze cadeaubonnen kan elk arrangement geboekt mee worden.

  • Float en shantala van €40,- Hier gaat de kleine eerst heerlijk floaten en krijgt daarna nog eens een lekkere massage van mama of papa.
  • Float only van €25,- De kleine gaat hier alleen lekker bubbelen.
  • Fun Float van €40,-  Is de kleine tussen de 8 en 12 maanden? Dan is de fun float het perfecte arrangement. Dit is een speciale zitband waar ze lekker in kunnen spetteren.
  • Prive sessie van €50,- Dit is een prive ruimte, de kleine kan hier dan heerlijk ontspannen alleen samen met de ouders. Hierbij gaat de kleine eerst lekker floaten en krijgt daarna nog een heerlijke shantala massage.
  • Vriendjesdate van €90,- Misschien dat jij zelf ook wel een kleintje hebt of misschien verwachten ze wel een tweeling! Dan is deze cadeaubon dé echte aanrader. Voor €90,- kan je namelijk het Vriendjesdate arrangement boeken! 😊 Je raad het al; dit is hét arrangement voor 2 baby’s. Naast dat dit arrangement ook in de Privéruimte is, mogen de baby’s op het eind zelfs nog eventjes bij elkaar in 1 badje (mits de baby’s het toelaten uiteraard). Hoe leuk is dat?! Ook de Shantala babymassage is een heerlijk onderdeel van dit arrangement.

Verzendopties cadeaubon

Je hebt twee opties op het moment dat je de cadeaubon online bij ons besteld. Als je ervoor kiest om de cadeaubon per post te laten versturen, dan zal de cadeaukaart (met eventueel een persoonlijke boodschap) thuis geleverd worden in een mooi mapje (zie afbeelding). Je kan ervoor kiezen om de cadeaubon bij jou thuis te laten bezorgen, zodat je hem zelf kan geven of je laat hem direct als verrassing bij hem/haar thuisbezorgen. Een échte verrassing! De cadeaubon voor 15:00 uur besteld? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden!

Als je ervoor kiest om de cadeaubon per mail te bestellen, dan zal je direct een mail ontvangen met de kortingscode. Zo heb je direct jouw cadeau binnen en kan je de code zelf op een leuke manier aan hem/haar geven.

Je kan de cadeaukaarten ook altijd bij ons in De Spa kopen. Dan weet je in ieder geval zeker dat je hem op tijd hebt voor jouw feestje of bezoek 😉