Best beoordeelde Baby Spa van Nederland

by in Algemeen, Rotterdam 4 oktober 2021

Inmiddels bestaat De Baby Spa Nederland alweer bijna 2,5 jaar en nog steeds mogen wij dagelijks heel veel gezinnen en baby’s laten ontspannen en genieten tijdens één van onze arrangementen. Bij ons staan de klanten en het plezier wat zij beleven altijd centraal. Wij doen ons uiterste best om al onze bezoekers een unieke en fijne ervaring te laten beleven.

Meer dan 1000 reviews!

 

De liefde en het plezier waarmee wij ons werk uitvoeren is ook duidelijk terug te zien in alle positieve reviews die online te vinden zijn. Met meer dan 1000 reviews op Google en Facebook zijn wij de best beoordeelde Baby Spa van Nederland. Dit is uiteraard iets waar wij trots op zijn en waar wij onze klanten erg dankbaar voor zijn 😊 Na al deze goede reviews hebben wij een score van 5 sterren weten te behalen!

 De goedkoopste van Nederland

We zijn niet alleen de beste beoordeelde Baby Spa, maar ook nog de goedkoopste! Al voor maar €40 kan jij met jouw kleine komen genieten van een heerlijk Float & Shantala arrangement. Kom genieten van een heerlijke floatsessie voor jouw kleine, gevolgd door de Shantala Babymassage gegeven door jou zelf! Wij hebben er bewust voor gekozen om onze prijzen laag te houden, zodat wij voor ieder gezin toegankelijk zijn en iedereen van harte welkom is bij ons!

Extra service tijdens jouw bezoek

Uiteraard krijgt jouw kleine tijdens het floaten een drijfband om zijn/haar nekje of ze gaan lekker zitten in de speciale zitband tijdens het Fun float arrangement (voor de kleintjes van 8-12 maanden). Al deze drijfbanden hebben wij zelf ontworpen en zijn ook allemaal gecertificeerd, dus 100% veilig voor jouw baby! Jij mag jouw eigen band kiezen met een leuke tekst erop, zodat de foto’s en filmpjes nóg leuker worden. Als extra service tijdens jouw bezoek hebben wij de mogelijkheid om jouw eigen gemaakt foto direct uit te laten printen, zodat je voor altijd een leuk aandenken hebt aan jullie bezoek aan De Baby Spa. Post jouw foto op je Instagram en tag ons @debabyspanederland. Tijdens jouw bezoek krijg je van ons de uitleg hoe deze foto geprint kan worden.

Win een gratis arrangement!

Wist je dat iedere bezoeker die een review plaatst een gratis arrangement kan winnen? Iedere maand maken wij op onze social media een winnaar bekend van de leukste review van de maand. Wij benaderen diegene persoonlijk om de afspraak in te plannen en heerlijk te komen genieten van het gratis arrangement! Dus ben jij bij ons geweest? Waar wacht je dan nog op, schrijf die review op Google of Facebook en wie weet mag jij binnenkort bij ons genieten van een gratis arrangement!

Daarnaast hebben we ook het ‘Oei, ik groei’ award in ontvangst mogen nemen. Als je op het raam een Happy Service logo ziet, dan heeft deze locatie iets extra’s binnen voor jullie. Bijvoorbeeld gratis luiertjes, luierdoekjes of een speciaal gedeelte waar je de maxicosi veilig neer kan zetten. Misschien heb jij het logo al op ons raam zien staan!