Wij werken nu samen met verschillende bedrijven!

by in Algemeen, Rotterdam 12 juli 2021

Je kan nu kosteloos samenwerken met de grootste baby spa van Nederland! Sinds kort werken wij samen met kraambureaus, verloskundige praktijken en andere baby gerelateerde bedrijven in de omgeving van Rotterdam en Tilburg! Wij vinden het belangrijk dat een samenwerking voor beide partijen van meerwaarde is. Een samenwerking met ons brengt dan ook veel voordelen met zich mee en is geheel kosteloos!

Wat houdt een samenwerking in?
Bij een samenwerking ontvang je gratis kortingskaarten van De Baby Spa in Rotterdam of Tilburg om zelf te geven aan je eigen klanten! Deze kortingskaarten geven maar liefst €10,- korting op een arrangement naar keuze! Daarnaast zal je als bedrijf ook op onze website komen te staan met je eigen logo, een korte omschrijving van je bedrijf en een link naar je website! Wij komen dan ook graag op jouw website te staan met ons logo en een link naar onze website. Hierdoor is een samenwerking met ons geheel kosteloos!

Voordelen van een samenwerking
Een samenwerking brengt veel voordelen met zich mee! Zo heb je met de gratis kortingskaarten een super leuk cadeau om te geven aan je bestaande klanten. Dit zal de relatie tussen jouw bedrijf en de klant alleen maar versterken! Daarnaast kunnen de gratis kortingskaarten ook gebruikt worden om nieuwe klanten aan te trekken. Geef klanten bij aankoop of inschrijving een leuke kortingskaart van ons en je hebt een super leuk welkom cadeau!

Naast de kortingskaarten kom je ook op onze website te staan met je eigen logo, een korte beschrijving van je bedrijf en een link naar je website. Hierdoor kunnen geïnteresseerde klanten in één klik naar je website doorlinken na het lezen van de omschrijving. Dit kan zorgen voor nieuwe klanten. Daarnaast heeft het ook een positief effect op het gebied van online vindbaarheid en betrouwbaarheid!

Wist je dat onze arrangementen ook voordelen met zich mee brengen? Met de kortingskaarten kunnen jouw klanten genieten van één van onze arrangementen in onze spa’s met korting. Deze arrangementen brengen voordelen mee voor de baby’s zelf, maar ook voor de ouders! Een floatsessie helpt bijvoorbeeld tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering. Daarnaast bevordert het floaten de balans en coördinatie, wat op de langer termijn helpt bij het kruipen, lopen en zwemmen. De Shantala Babymassage versterkt de band tussen ouder en kind. Als ouder mag je namelijk zelf de massage uitvoeren! Daarnaast stimuleert deze ontspannend massage de doorbloeding, spijsvertering en spierontwikkeling van de baby. Het brengt dus voordelen met zich mee voor zowel de ouders als de baby!

Wil jij graag met ons samenwerking? Mail dan naar info@debabyspa.nl!

Geef de kortingskaarten als cadeau!
Onze gratis kortingskaarten zijn super leuk om cadeau te geven aan je eigen klanten. Een voorbeeld van een leuke samenwerking is Lieve Kraamzorg! Lieve Kraamzorg zorgt ervoor dat vrouwen optimaal kunnen genieten van hun zwangerschap en hun kraamperiode. Bij de samenwerking met Lieve Kraamzorg zullen onze gratis kortingskaarten met de bijbehorende flyers in een leuke goodiebag gestopt worden. Deze goodiebags zullen worden uitgedeeld aan de klanten van Lieve Kraamzorg. Met het geven van onze kortingskaarten kunnen hun klanten bij de geboorte van een baby lekker genieten van een leuk uitje in onze spa waarbij de band tussen ouder en kind ook nog eens versterkt wordt! Het is dus een super leuk cadeau om te geven als bedrijf, maar om te ontvangen als klant! Wie weet zien wij jouw binnenkort wel in onze spa met een kortingskaart van Lieve Kraamzorg!

Wil je meer weten over Lieve Kraamzorg? Lees dan de onderstaande flyer of bezoek de website!