De hygiëne van de badjes

by in Babyfloat 25 mei 2020

Hygiëne en comfort zijn al vanaf de start belangrijke kernwaarden voor De Baby Spa. Hoewel wij altijd al zo schoon en zorgvuldig mogelijk werkte, hebben wij nog een aantal extra maatregelen genomen i.v.m. het coronavirus.

Zoals voorheen, gebruiken wij enkel gezuiverd en gereinigd water om onze badjes mee te vullen. Hier voegen wij natuurlijk geen chloor of andere chemische stoffen aan toe, omdat babyhuidjes hier vaak niet tegen kunnen.

Daarnaast gebruiken wij aanvullend nog een speciaal waterfilter. Dit waterfilter zuivert het water uit de leidingen nog eens extra en komen zelfs de kleinste vuildeeltjes niet in het water terecht. Daarnaast worden de badjes na elk bezoek grondig gereinigd, zodat elke baby optimaal kan genieten van een heerlijk schoon badje.

Naast de badjes worden nu ook de commode en alle andere plekken wat mogelijk aangeraakt zou kunnen zijn tijdens een bezoek direct na een bezoek gereinigd. Hiervoor gebruiken wij speciaal desinfectie schoonmaakmiddel (wel babyvriendelijk natuurlijk). Dit doen wij direct als een gezin is vertrokken na de sessie.

De hoezen van de floatbanden, handdoeken, kussenhoezen, zwemluiers en badcapes worden na elk gebruik gewassen met parfumvrije wasmiddel. Hier is ook niets in veranderd.

Afgezien van het feit dat we nu maar van 2 badjes per uur gebruik maken en voorheen 4 badjes per uur, is er op het gebied van hygiëne niet veel voor ons veranderd. Een baby spa moet in onze ogen altijd schoon en netjes zijn, ook zonder de corona maatregelen.

Zolang je dus voldoende afstand houdt naar onze medewerksters en andere bezoekers brengt een bezoek aan De Baby Spa weinig risico’s met zich mee. En onze zaak is hier natuurlijk volledig op ingericht.

Dus, zien we jullie snel?

Ps: Plan je afspraak op tijd in om teleurstelling te voorkomen! Wij zitten snel volgeboekt.

Plan HIER direct je afspraak.